155 polis imdat 

kapat
  1. polise ihtiyaç duyduğumuz zaman arayacağımız numaradır.
    (bkz: 155)
    #265167 (doktor sağbırakmayan, 20.05.2006 22:34)
  2. polis sevgilisi olanlar için beleş ve süresiz konuşabileceği hattır ki genelde bu iş için kullanılır.
    #1570284 (sudancikmisbalik, 25.04.2007 21:28)
  3. you tubedan izlenebilen ve gülmekten yaran bir zamanlar atvde yayınlanan reality showun adı.
    #1570321 (tansfromm, 25.04.2007 21:34)
  4. bazı geyik bünyeler aradığında "alo imdat ordamı" şeklinde geyikler yaptığı telefon numarasıdır. polisler şakalardan o kadar bıkmıştır ki gerçek ihbarları ciddiye bile almaz bazen.

- alo polis imdat mı? bir kadının çantasını çalıp kaçtılar
    + hmmm tabi tabi
    #1570333 (TTTDDD, 25.04.2007 21:38)
  5. Artık tamamen boşlanmış servis. Şöyle ki, geçenlerde sokakta insanları pitbull'u ile korkutan bir gerizekalı yaşam formunu şikayet etmek için 2 defa aramama rağmen telefon açılmadı. Neyse ki evime bir katil dayanmamıştı, ya da hırsız yoktu. Merak ediyorum öyle bir durumda cevap vermiyen "polis imdat" nasıl bir açıklama getirirdi? Arkadaşlar pişpirik oynuyormuş duyamamış mı?
    #1590976 (baybars, 30.04.2007 19:53)
  6. ücretsiz ihbar hattıdır.
    bir nevi 911'dir
    #3491803 (cellchuck, 04.06.2008 12:22)

© 2008 - uludağ sözlük

155 polis imdat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 155 polis imdat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 155 polis imdat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» classroom 3 » kadin dunyasi zehirlidir » mutluluk kavraminin altindaki tehlike » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » art niyetli insan » gunun sozu » oyunlu hesap makinesi » seinfeld » moderasyonun online kisi sayisiyla oynamasi » komsudan gelen tabak » give it up to me » kendini fasist sanmayan ulkucu » alex de souza » burak akdis » fethullah gulen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » a4 tech » tommy vercetti » bulbulu altin kafese koymuslar kafesi satmis » imam gazali » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » burada seviyorum seni » immortal » elleve mann med bein av stal » erkeklerin tayt giymesi » kuran i kerim » nalan » telegol » kahraman ve terorist arasindaki celiski » afyonkarahisarli » ultimo