150 bin usd evet mi hayir mi hangi kosullarda evet gibi 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (5 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

150 bin usd evet mi hayir mi hangi kosullarda evet gibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 150 bin usd evet mi hayir mi hangi kosullarda evet gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 150 bin usd evet mi hayir mi hangi kosullarda evet gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» d a » yaratici besiktas taraftari » gunu gecirmek » ayran ile sigara icmek » a taste of honey » kahve » viski sisesine cay doldurmak » ayak fetisizmi » kaybetmek » birbirine benzeyen unluler » eksi oy vermezsem catlarim » rosario to vampire capu2 » kazin ayagi oyle degil » acz ve fakr » bir kere bile bira icmemis insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aktutun baskininda ergenekon parmagi » tum eski sevgililerin kokune kibrit suyu » karagarga » alkollu halde araba kullanmak » reich » agla sevgili yurdum agla » gokhaann » ezik » bir seylere inanma ihtiyaci » gozyasi » burda mi yersiniz paket mi yapalim » tekrar yasanilmasi istenilen gunler » kurtalanekspress » icinde patlasin » burak ozcivit