1461 

kapat
  1. Fatih Sultan Mehmet'in Bizans'tan sonra* Pontus Rum imparatorluğu'nu yıkarak Trabzon'u fethettiği tarihtir.
    #495242 (alperizm, 04.08.2006 04:05 ~ 12:02)
  2. osmanlilar ayni tarihte bosna herzek'in baskenti saraybosna'yi kurmuslardir.
    #495330 (static, 04.08.2006 05:31)
  3. (bkz: yunanistan maçı için pankart çalışmaları)
    (bkz: trabzon since 1461)
    #2202910 (serander, 26.08.2007 15:24)

© 2008 - uludağ sözlük

1461 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1461 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1461 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rambo » logitech » vedad ibisevic » fight club izleyip vur bana diyen mal » kurt ulumasi » fausto zonaro » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » mta88 » banu guven hatirina ntv izleyen insan » ozgur show » caylakligi bitmis sozluk yazari » kitap okumamayi marifet saymak » kendine gomulmek » aczimendi » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » strong and smart » ultmtu » imge » bil gotunun huyunu icme tursu suyunu » interview » lavaboya kul dokmek » uhde » cocuklarin arasinda olgun kalmak » salla gitsin baby » deniz feneri » uludag sozluk » tenacious d » uludag ve eksi sozluk atismasi » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » uludag limonata