14 subat 14 subat olali gormedi boyle baslik 

kapat
  1. bir seven aksu klasiği. bugün için bestelenmiş olabilir. sevgilisiz saplara özeldir. insan sap olunca duygulanıyor tabi.günün anlam ve önemi için... evet.

--spoiler--

ah 14 şubat 14 şubat olalııııııı,
    hiç görmedi böyle başlııık
    geberiyorum başlıktaaaan,
    sol frame dolu aşıııkkkkk.

--spoiler--

(bkz: ben bugün sözlüğe keçiboku kıvamında sıçtım)

--spoiler--
    edit: okudum da utandım kendimden...
    --spoiler--
    #1301428 (nickimicinotuzharfgerekiyormus, 14.02.2007 00:54 ~ 01:00)

© 2008 - uludağ sözlük

14 subat 14 subat olali gormedi boyle baslik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 14 subat 14 subat olali gormedi boyle baslik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 14 subat 14 subat olali gormedi boyle baslik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yapay zeka » sozluklerin editoruyum gazetelerin kopyacisiyim » 5 kasim 2008 arsenal fenerbahce maci » yardirmak » abdullah gul » paris metrosu » ekrem dumanli » uludag sozlukteki sarilar » eksi sozluk istanbul sa uludag sozluk bursa dir » nihat koray » yaran olaylar » radak emikis » samimiyetsizlik » ask i virane » enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hat trick yapan savunma oyuncusu » allahsiz sevgili » yalnizligin anlasildigi anlar » hittin savasi » michelin » dance party » askere merhamet vatana ihanet » aklimdan gecenler » msn de yazisirken virgul kullanan insan » terorle mucadelede zaaf var » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » tay tay » uludag sozluk » alinan esyanin bir gun sonra yuzde elli ucuzlamasi » bekaret onemlidir diyen erkek