132db 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 13
  2. 13 03 1996 stefanel milano efes pilsen maci
  3. 13 13 2013
  4. 13 14 anahtari
  5. 13 14 ocak turkiye barisini ariyor konferansi
  6. 13 agustos
  7. 13 agustos 2006 galatasaray kayserispor maci
  8. 13 agustos 2006 k erciyesspor bursaspor maci
  9. 13 agustos 2006 liverpool chelsea maci
  10. 13 agustos 2006 trabzonspor vestel manisaspor maci

© 2008 - uludağ sözlük

132db başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 132db ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 132db nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» voyorizm » kemal oncel » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » bilinc » aethewulf » uc boyutlu film » fausto zonaro » salvarli et » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar » matkap ile gitar calmak » 13 kasim 2008 whitesnake lefkosa konseri » prescott » tutun kolonyasi » eksi sozluk » sik kafali japon askeri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dun uye olanlar » liv tylor un fil yutmus hali » dunyayi yahudiler yonetiyor sanrisi » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » marty friedman » duygudurum » 1 gun gecti unutamadim seni » filmleri hayata uyarlamak » bir anda » alicia keys » ozgur show » kugu golu canavari » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » san dimas » biruni