bugün

Eti isviçre kilosunu 6 dolardan yerken canım ülkemde etin kilosu 40 lira. Iyiki varsın akp hep ol yanımızda.
Ne çok para ne çok para.
Yahu insanlar aylık kamyonla para götürsün.
Siz halen asgari ücretle mutlu olun.
Olun olmayın diyemeyiz, çalışmak para kazanmak güzel.
Fakat daha iyisini neden iste miyorsunuz?
(bkz: don t feed the troll)
Lan amın evladı asgari ücrete %25 zam yapıldı da aklına gelebilecek her türlü mala da en az %50 zam yapıldı insanların giderleri daha çok artmaya başladı, zaten eline o paranın hepsi geçmiyor geçse de 1.300 tl ile geçinmek kolay bir iş değil sizin gibi rahat konuşanların belki de sadece mutfak alışverişi parasıdır fakirlere o kadarını bile çok görürsünüz ama bu onların suçu değil o sözde vatansever akp ye oy veren %50 nin suçu...
Bu tipleri görünce insanın "keşke hiç yükseltmeseydiler, müstehak bu tiplere" diyesi geliyor ama gerçekten ihtiyacı olanları düşününce de olmuyor, diyemiyor.

Allah akıl vermiş kullansınlar diye ama bunlar süs diye taşıyor anlaşılan. Ne diyelim.
sırf para için hayat kadını gibi davranan tiplerin garipsedigi insandır. 1400 vereyim oral da yap.
1300 lirayı evde oturanlara veriyorlarmış gibi aptalca bir düşünceye kapılanların sanrısıdır.. ulan 2002 den beri iktidardalar zammı henüz 2016 başında yaptılar hiç mi kafanız basmıyor mevzuya bu kadar mı beyin kıvrımından yoksunsunuz ? bunları söyleyebilen aklı evvellere birilerinin ( ben artık bıraktım çünkü anlayamayacak kadar aptal oldukları kanaatine vardım ) o asgari ücretin "1 aylık çalışma" sonucunda kazanıldığını da hatırlatsın lütfen. emekli dersen onlar da ömürlerinin neredeyse yarısını sizler daha babanızın malum yerlerinde vitamin olarak gezerken çalışarak geçirmiş adamlar ona göre konuşun..

bu tarzda kafanızın basmadığı mezulara yorum yapmayın, başlık açmayın artık harbiden olduğunuzdan çok daha iğrenç oluyorsunuz.. eskiden sözlüklerde trollük amacı ile mal gibi yorum yapanlar olurdu ama amaçları belliydi. şimdilerdeki troll olarak adlandırılanlar ise harbiden inanarak yazıyorlar yazdıkları şeyleri. bu trollük değil neresinden bakarsan bak aptallık..
bu tipler aptalus yalakus cinsinin dantelli kefenli 4 parmaklı türündendirler. popülasyon ekolojisi olarak tamamı türkiye'nin genelini kapsayacak şekilde bütün bölgelerinde bulunmaktadır. sürü olarak yaşan bu türlerin bakımları oldukça kolaydır.önlerine atılan 1 paket makarna ve 1 torba kömür ile bütün bir yılı idame ettirebilirler.sahiplerine çok bağlı olan bu türlerin düşünme yetileri yoktur bu nedenle sürü sosyal psikolojisi ile hareket ederler. 1300tl ile geçimin kolay olduğunu sanan bu aptalusların mutfak masrafları ve bilimum ihtiyaçları sahipleri yani yalakalık yaptıkları kişi kurum ve kuruluşlar tarafından yapıldığından bahsi geçen miktarın büyük olduğunu sanacak kadar da ahmaktırlar.
yarın başka bir türü tanıtmak üzere.esen kalın mutlu olun...
biraya 7.5 lira veriyoruz amk 1300 lirayla geçinilebilir mi?
Maaşa zam=her şeye zam. Bunları yazan bir beyinden zaten matematiksel düşünmesini bekleyemeyiz. Sanki maaş 1300 lira benzin 13 kuruş amk.
1300 tl asgari ücret meyveye zam sebzeye zam benzine zam elektriğe zam eeee yaptığın zammı geri aldın aptal herif cebine giren paranın büyüklüğüne bakıyor asgari ucret 3000 tl olsa nolur senin alım gücün degismediyse neye yarar.
akp'nin verdigi nimetlere sukretmeyen tiptir.

1300 lira alip (1300 tane bir lira) akp hakkinda ileri geri konusurlar. ancak buna ragmen haklarinda islem yapilmaz. guya rte diktator, guya akp demir yumrukla yonetiyor ulkeyi.

ulan erdogan olmasa gotunuze don bile alamazdiniz. akilli olun biraz.
Yevmiyesi 43 liraya gelen nankör pezevenktir halbuki neler yapılmaz o paraya. .
güncel Önemli Başlıklar