13 ocak 2007 leman kultur bursa zirvesi 

kapat
  1. gelmek istediğim fakat *gelemiyeceğim zirvedir...
    (balyancho, 08.01.2007 18:58 ~ 18:59)
  2. kültürle bi alakasının olmadıgı, genclerin içip eylenmek amacıyla toplandıgı zirve.*
    (enginar, 08.01.2007 19:02)
  3. sağlığımla ilgili bi aksilik olmazsa katılacağım zirvedir. yeni insanlarla tanışarak şu sıralardaki asosyalliğimi atmayı planlıyorum. bakalım...
    (BuRock_, 10.01.2007 01:43)
  4. aksilik olmamamsı durumunda gidilecek zirvedir, cekinilmeycek, babalar gibi eglenilecektir.
    (successor, 11.01.2007 21:58)
  5. yahu ertesi gün kol gibi bir sınav var nasıl yapsam da katılsam dediğim zirvedir.
    (lazy, 11.01.2007 22:06)
  6. akabinde antistar'la birlikte starbucks zirvesi düzenleyeceğimiz zirvedir. *
    (BuRock_, 12.01.2007 03:42)
  7. uzun zamandır katılacağım ilk zirve olduğu için biraz heyecan var açıkçası. rockonbaby ve antistar'la daha evvel tanışmıştım ama diğerleriyle ilk olacak. saçma bi heyecan, biliyorum ama elimde değil (bkz: cocuksu ruh)

tanım: iyi insanlarla tanışmayı düşündüğüm zirvedir.

edit: sivrisinek ve kenshin'le de tanışmışım daha evvelden. özür diliyorum.
    (BuRock_, 13.01.2007 14:15 ~ 14.01.2007 00:24)
  8. hadi bakalım hayırlısı diyerek leman kültür yolunu tutuyorum, bekleyin beni, geliyorum.
    (successor, 13.01.2007 18:15)
  9. bu güzel organizasyon için tucimania ve rockonbaby'ye teşekkür ediyorum. güzel bir geceydi. hepinizin eline, ayağına sağlık. kelmajeste ve scarface'e de muhabbetleri için ayrıca teşekkür ediyorum. nice zirvelere...
    (BuRock_, 14.01.2007 00:26)
  10. güzeldi lan.
    (okuzcuk, 14.01.2007 00:43)
  11. güzel organizasyonundan ötürü ronkonbaby'e teşekkürü bir borç bilirim, ayrıca rosencroix abime bana ısmarladığı kola, daha bitmedi ve beni eve bıraktığı için ellerinden öperim.
    (successor, 14.01.2007 14:43)
  12. tanıştık, muhabbet ettik, eğlendik, erken noktalık fakat daha unutamadık.
    (kelmajeste, 14.01.2007 14:51)
  13. gittik, eglendik, yeni insanlarla tanistik,yedik,ictik. sosyallestik kisacasi ve bundan mutluluk duymaktayiz. devamini dileriz. yeni tanidigim arkadaslarin hepsi cok iyi insanlar umarim diger zirvelerde daha cok vakit gecirme sansi buluruz.
    (sivrisinek, 14.01.2007 14:53)
  14. ho$ bir zirve idi*. $ahsimiza ayrilan masanin diger ucuna konu$lanan yazar arkada$larla pek kayna$ma firsati bulamadiysak bile gayet eglenceli gecmi$tir. katilan butun yazar arkada$lari sevmi$imdir, 1 ki$i haric. o kendini biliyor, burada de$ifre etmek istemiyorum fakat nickinin ilk harfi sivrisinek**.
    (Antistar, 14.01.2007 15:37)
  15. üniversitenin hafta içinde uygun bir zaman yokmuş gibi hafta sonunu da sınavla doldurmasından ötürü kaynaklanan teknik aksaklıklar sonucu, katılamadığım zirvedir. başka sefere diyor, yeni zirvelerin yolunu gözlüyoruz.
    (sophie, 14.01.2007 16:31)
  16. masadaki uludag sozluk yazılı kağıdı, gelen yazarlara nickleri suretiyle imzalatarak, bilmemkaç yıl sonra parayı vuracağımı garantiye aldığım zirvedir. bana içeri sızarak kağıdı ulaştıran sivrisinek saolsun. *
    (okuzcuk, 14.01.2007 16:41)
  17. Lan bizde ordaydık * * * dediğim zirve. Bende ismet abiye yukarda yer yokmu diye sorduğumda "hiç yok cok kalabalık" cevabını aldığımda kesin bir pislik olduğunu anlamam gereken zirve. Tüh dedirten zirve. Bi daha ki sefere kısmetse. *
    (yamuq, 16.01.2007 23:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» el erzurumi » amerisyum » feridun duzagac » distayevski » nejat isler » ateiste sorulacak tek soru » hayati diger insanlardan bir adim onde yasamak » geleneksel aziz yildirim istifa etme senlikleri » yaran facebook gruplari » elini attin mi et gelecek et » seri eksi oy veren ibne » akp nin tribun amigosu » ne desem inanirsin » nat » worms mayhem » tut sunun ucunu doseyelim abi » kayitli uludag sozluk okuru » madimak muze olsun kampanyasi » direc t » laguna beach » arapkir in tarihi eserleri » lead » dolmabahce sarayi » ritalin » starbucks » sozluk kullanim kilavuzu » prenses diana » arap » yastiga kafayi koyar koymaz uyumak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa