13 nisan 2008 tarkan wembley stadyumu konseri 

kapat

1. aşmış megastarımız tarkan'ın ingiltere'nin büyük stadyumunda vereceği konser. ne kadar sevildiğinin göstergesi.

Megastar Tarkan 13 Nisan Pazar günü ingiltere'nin başkenti Londra daki Wembley Stadyumu'nda sahneye çıkacak.

Tarkan son albümünün tanıtımı amacı ile Avrupa, Orta Asya ve Ortadoğuyu kapsayan bir turneye çıkıyor. Bu turne çerçevesinde ilk konseri Londra'da verecek.

ingilterede daha şimdiden heyecan yaratan ve günler öncesinden bilet krizine neden olan Wembley konseri aynı zamanda Tarkan'ın ingiltere deki 8 yıl sonra vereceği ilk konser olacak

Tarkana ön grup olarak ise 'MaNga' eşlik edecek. Bilet fiyatlarının 120 ile 200 YTL arasınada olacağı belirtildi

http://www.f5haber.com/ha...mp;title=tarkan_wembleyde !_haber
    #3221996 (sen bana bu diyemezsin, 02.04.2008 16:44 ~ 16:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

13 nisan 2008 tarkan wembley stadyumu konseri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 13 nisan 2008 tarkan wembley stadyumu konseri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 13 nisan 2008 tarkan wembley stadyumu konseri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 13 nisan 2008 tarkan wembley stadyumu konseri. Copyright of the articles are belong to their authors.