13 milyon 983 bin 816 

kapat
  1. sayısal loto yu 100% tutturmak isteyen bir insanın oynaması gereken birbirinden farklı tüm kolonların sayısı *. bir kolon 50 ykr olduguna göre basit bir hesaplamayla:

50 x 13.983.816 = 699.190.800 ykr

= 6.991.908 ytl.
    ~= 7.000.000 ytl

= 7 trilyon

olduğunu görüyoruz. 4 hafta sayısal da 6 yı bulmayan çıksa bile ikramiye yaklaşık 6.5 trilyon u görüyorsa en azından 5 hafta bilinmediği haftaları kollamak gerek, bu pahalı ve yorucu yöntemle paraya para katmak için. ayrıca o kadar kuponu oynadıktan sonra tutturduğun kuponu nasıl bulacaksın, orası da muamma.

http://www.haberturk.com/...cat=200&dt=2008/05/08
    (notrinova, 08.05.2008 11:25 ~ 11:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» begenilen kadro gormedim » guzel giyinmeyi marka giyinmek sanan zihniyet » beklerken baska isler yapabilirsiniz » evli bir erkege asik olmak » 8 sutuna manset olmak » benim o » yaran diyaloglar » 14 mayis 2008 new orleans san antonio maci » dawsonleery » steel dragon » available » lm » unlulerden duymak istenilen sozler » lider » ilk ask » dogu akdeniz universitesi » otobus fren yapinca kafayi uzatip yola bakmak » hayir ve kismet maillleri » novak djokovic » kanalturk un satilmasiyla boslukta kalan ulusalci » the body shop » agri kesici ve ates dusurucu » ateist volkswagen » becoming insane » asagi tukursem biyik yukari tukursem sakal » sevgilinin kalcasinda tokat izi gormek » yol arkadasim » erkan dogan » pimpmysearch com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa