12 yasindan beri siyasi gorusum ayni 

kapat
  1. siyaset hayatın içindedir. herkes siyasetle birebir ilgilenmek arastırmak zorunda değildir, hoslanmaz çünkü bazıları. ama bir şekilde siyaset hep hayatımızdadır. düsünürün biri insan siyasal bir hayvandır demiş, ayırt ediciliği siyasete dayandırmıs.

ama ülkemizde siyaseti popüler tv programlarından ögrenen genc görünümlü çocukların kullandıgı bir cümledir bu. 12 yasındaki çocugun siyasetle alakası olması en anormal davranıslardan biriyken ben yeni değil çocukluktan siyasetle içiçeydim, bana anarsik derler aslında sosyalistim gibi ele avuca gelmez laflar ederler. yazıktır, günahtır ziyandır.

ben önemliyim, 2 tanede siyasi kelime bilip kendini siyasette master yapmıs sanan ufaklıklardır, akıl yası olarak tabi. siyasi görüs zamanla oturur çocukluktan bir vahiy yoluyla insana ulasmaz.

ha gercekten 12 yasındaki gibi düsünmeye devam eden değişmeyen bir insan varsa, vay onun haline.
    #3153094 (tatlı su levregi, 17.03.2008 13:59)
  2. 12 yaşından beri atatürkçü,anti-emperyalist olan kişinin gurur cümlesidir.
    #3153110 (unexpected, 17.03.2008 14:02)
  3. (bkz: 12 yaşından bari siyasi görüşüm aynı) ama 6 yasindan beri metal muzik dinliyorum
    #3153114 (Achtung, 17.03.2008 14:02 ~ 14:05)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

12 yasindan beri siyasi gorusum ayni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 12 yasindan beri siyasi gorusum ayni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 12 yasindan beri siyasi gorusum ayni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 12 yasindan beri siyasi gorusum ayni. Copyright of the articles are belong to their authors.