12 mayis 

kapat
  1. bahar günü. doğum günün ey sevgili.
    21 nisan-21 mayıs arası bir tarih olduğu için bu tarihte doğanlar boga burcudur.

"Susuşuna bir masal dondu, şimdi şarkı söyleme vakti, sesin sessizliğimdir üzerine bir öykü giydiğim.
    Gülüşünden yıldızlar kendine dilek tutar, tutar mı dileğim tutmaz.
    Tüm yıldızlar yağmur olup sana yağar.
    Dudak arası düşler toplarım ne çabuk biter
    Yoksun yokluğuna kendimi çarpar bölerim acım çıkmaz
    Doğmaz safak vakti bu şehire doğmaz
    Yine de beklerim sen bilirsin beklendiğini
    Şafak doğar bir gün diye umut ederim
    Bir sarisin deniz kizi bekler
    Bir ozlem bekler zamana adını vererek
    Özlemin bekler dudak izlerinin arasında bir nefes gibi bekler
    Şafak vakti doğ artık bu şehre masallar yetmez"

(bkz: sevgilisi olan birine asik olmak/#2924529)
    (bkz: karsiliksiz ask/#3007166)

ayrıca; 12 mayıs florance nigthingale'ın de doğum günü olması sebebiyle kutlanan dünya hemsireler gunudür.
    #3355021 (blonde mermaid, 04.05.2008 12:19 ~ 12:28)
  2. bugun.

"Susuşuna bir masal dondu, şimdi şarkı söyleme vakti, sesin sessizliğimdir üzerine bir öykü giydiğim.
    Gülüşünden yıldızlar kendine dilek tutar.

Aylardır aynı şarkıyı dinliyorum ben, sessizliği ezbere çekip bir yağmur gölgesinde yeni bir mevsime giriyorum.

Sensizliğinin hüküm sürdüğü coğrafyada huzuru bulduğumdan beri sesini sabah çayına katıp içiyorum ve geceleri yakamozu bir şiirle vurup tek bir kurşun gibi şakağıma dayıyorum yalnızlığı.

Şafaklar hep aydınlık sana.
    Tüm özlemlerin nefes kadar yakınında olsun.

Kutlanmaya değer bir şey buldun mu hiç sen. ben buldum seninle.

Bugün senin günün,yeni yaşın kutlu olsun."
    #3386885 (blonde mermaid, 12.05.2008 12:05)
  3. altars of madness albümünün çıkış günüdür, ve benim doğumgünümdür vay anasını ne süpermiş.
    #3637112 (rejected, 08.07.2008 15:33)

© 2008 - uludağ sözlük

12 mayis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 12 mayis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 12 mayis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tobi » bu hafta acilan baslik » html taglari » 2008 09 sezonu trabzonspor transferleri » kendi giyecegini uretmek » fis almasam ne kadar olur » ridvan i bitirecektim » fenerbahce org » en iyi arkadasin eski sevgilisine asik olmak » sevdik sevdalandik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci