12 mart 2008 

kapat
  1. çok saygıdeğer başsavcımız abdurrahman yalçınkaya liderliğinde hazırlanan iddianamenin ergenekon çetesine mensup olan bir kişinin pc sinde bulunduğu tarih.

- abi dava ne zaman açıldı ki
    + 14 martta
    - e nasıl oluyor da 12 mart oluyor belgenin tarihi
    + yuhh anlamadın mı?
    #3180345 (sekerpinar, 23.03.2008 15:14)
  2. çete...ergenekon...kapatma davası...abdurrahman yalçınkaya

halkın gerçekleri anlamasına yardımcı olaylar silsilesine bir ilave.
    #3180682 (arzuyilmaz, 23.03.2008 16:37)

© 2008 - uludağ sözlük

12 mart 2008 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 12 mart 2008 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 12 mart 2008 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sazan » fuckable » ilgisiz sevgili » kira » furion » karin » besiktaslilik » bir olur bin diriliriz » kamera arkasi » weisses fleisch » solomun » okuze bakan tren » benim icin oldun artik » babanin yazar tuvaletteyken entry girmesi » bahadir boysal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agnostic » oruc tutmuyorum ama karnim ac » yazarlarin kendilerini benzettikleri unluler » yeni alinan beyaz esyayi gormek icin gelen komsu » havaya ucurmak » erich fromm » kurumus yapraga basinca gelen citirti sesi » imam gazali » bayira karsi yatirmak tirmalayip kasimak » gogol » atarax » orhan olmez » yumurta topuklu ayakkabi » kizlari kandirmanin kolay olmasi » the shawshank redemption