12 den sonra sesi kisilan yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. karaoke yaparken sesi kisilan himbil
  2. simit oyununda sesi kisilan cocuk psikolojisi
  3. yazar kasa sesi
  4. sesi solugu cikmayan yazar
  5. yazar olduktan sonra sozluge ugramayan yazar
  6. kapana kisilan fare
  7. cumlenin sonuna dogru kisilan ses
  8. para sesi su sesi kari sesi
  9. 12 den sonra sinirleri bozulan yazar
  10. eksi de yazar olduktan sonra

© 2008 - uludağ sözlük

12 den sonra sesi kisilan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 12 den sonra sesi kisilan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 12 den sonra sesi kisilan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i saw her standing there » ergenekonu savunuyorum mutluyum » sahane i gotik » hell s kitchen » hipnoz » soguk alerjisi » her zaman online olan caylak » cince entry yazan yazar » hayat bilgisi » huzur » sihirli balon » uludag sozluk ihtiyar heyeti » sarkilardaki mantik hatalari » universiteye minibusle giden insan » basligi duzelt » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » depr » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » central park i goren apartman dairesi tutmak » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » krystal summers » karagarga » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » cem yilmaz » mystery » sabri sarioglu » erkek kardes » sevmekten kim usanir » klon imhotep » hypnotic brass ensemble