12 katta balkon kapisini kilitleyen tip 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sevgilisi evdeyken banyo kapisini kilitleyen kiz
  2. sevgilisi evdeyken banyo kapisini kilitleyen erkek
  3. baskanini tuvalete kilitleyen futbolcu
  4. cikarken kapidaki tum kilitleri kilitleyen insan
  5. ronaldinho yu kilitleyen defansif orta saha
  6. ust katta at beslendiginden suphelenmek
  7. ust katta kasarlarin oturmasi
  8. ust katta cocuk olmasi
  9. zemin katta oturmak
  10. ust katta ev sahibinin oturmasi

© 2008 - uludağ sözlük

12 katta balkon kapisini kilitleyen tip başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 12 katta balkon kapisini kilitleyen tip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 12 katta balkon kapisini kilitleyen tip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pallacanestro treviso » 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi » yan bahce » cheapdeath » 1961 » anterograd amnezi » alternatif bim acilimlari » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » unutamamak » billy corgan » uludag sozluk » behold the man » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » yasadigi mutsuzlugu kizina miras birakan anne » turkiye cumhuriyeti nin pkk yi satin almasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abdulaziz han » cry for the moon » hayata dair ic burkan detaylar » savasim » acrotomophilia » i saw her standing there » dun gece » turk amerikan dernegi » banun guven hatirina ntv izleyen insan » mihrap dagi » milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi » pes 2009 » online » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » universiteye minibusle giren insan