112 acile cildirtan sorular 

kapat
  1. milliyet gazetesinde okuduğumuz habere göre 112 acil servisi arayıp sorulan komik-saçma sorulardır. haber de biraz da göz korkutma var gibi. bu numaralar tespit edilecek ve bir daha ki aramalarında sistem tarafından doğrudan bekletmeye alınacak.
    işte bir kaç bomba soru:
    Aşkım beni terk etti. Çok yalnızım, canım sıkılıyor. Konuşabilir miyiz?
    Evde yemek yok. Bana yemek tarifi verebilir misin? Karnıyarık olabilir.
    Elimde 2 okey var. Döneyim mi açayım mı?
    Telefonumu yeni aldım da, çalışmasını kontrol etmek istedim.
    Sesinizi çok beğendim. Konuşmaya devam edebilir miyiz?
    Acil olarak evime gelin, yalnızlık benim başıma vurdu.
    Canım sıkkın, ne yapabilirim?
    Kulağıma su kaçtı, boğulur muyum?
    Canım sıkıldı, izi kalır mı?
    Kuşum grip oldu, ne yapabilirim?

ahanda bu da linki:
    http://www.milliyet.com.t...76995&Date=16.06.2008
    #3544682 (KisiselBirIleti, 16.06.2008 11:13)
  2. tanıdığı bir mantıcı olup olmadığını sormaktır. hergün aramak ve hergün aynı adama denk gelmek ve bir süre sonra adamla kanka olmaya vesile olan sorulardır.
    #3544716 (sahink, 16.06.2008 11:24 ~ 11:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

112 acile cildirtan sorular başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 112 acile cildirtan sorular ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 112 acile cildirtan sorular nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 112 acile cildirtan sorular. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sirvan cakici » iyi yalan soyleyeni anlama yollari » iyi yalan soyleyeni anlama yollari » ktunnel » postmodern siir denemeleri » her yasin ayri bir guzelligi var » iliskiyi kurtarmak » lustral » antoloji » ingilizce ogretmenligi » demogoji » read » kick ass » kasiklarimda spiral bir sanci » kurban bayrami » unidersite » gok gurultusu » almanca en iyi kufur dilidir » miniminibirler » jay cutler » sicak cikolata » zookeeper » summer of 69 » msn de ust uste cikan oturum acti iletisi » bir birayla kafayi bulmanin yollari » teyo » raymond domenech » vetar » igrenc espriler » daniel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bir iddaacinin gunlugu » hesap kesim zamani » behcetleri de parcalarlar » marionette » avrat » pizzanin kenarlarini yemeyen insan » borsa daki dususu ekonomik kriz sanmak » unutulmayan dizi replikleri » f kuvveti » secimlerden sonra obama nin turkiye ye gelmesi