11 yasindaki kizin 9 yasinda cocugu bicaklamasi 


kapat
  1. Mersin'de gerçekleşen ve akıllara durgunluk veren olaydır.

    Çocuk dedesine sigara almaya gidiyor ve geri dönmüyor. Çocuğu aramaya çıkılıyor ve bekçi kulubesinde 38 yerinden bıçaklanmış vaziyette ölü buluyorlar. Yapılan araştırmada çocuğun 11 yaşındaki bir kız çocuğu tarafından tartışma sonucunda bıçaklandığı görülüyor.

    "Burası Türkiye de olsa olmamalı böyle" dedirtiyor insana hakikaten.

    http://haber.mynet.com/sa...kti/28Ocak2008/A2801165/0
    #2918070 (ENES, 30.01.2008 10:48 ~ 10:50)
  2. karındeşen jack bile eminim ki, çocukken bu kadarını bile yapamamıştır.
    #2918097 (sex files, 30.01.2008 10:55)
  3. 11 yaşında ve kız ise, çocuk değildir mantığı ile yapılmış haber başlığı.
    12 yaşında hamile kalmış ya da 11 yaşında katil olabilecek bünyeye sahip çocuklar yetiştiren ebeveynlerimizin nasıl anne-baba olunur kursundan geçmeleri gerekir. çocuk bakmak için sertifika falan alınmalı.
    #2918125 (derindusunur, 30.01.2008 11:03)
  4. haberde kızın çocukla arasındaki bir tartışma yüzüden bıçakladığı yazıyor. ulan ne sorunu olabilir ki 9-11 yaşındaki çocukların? oyuna sokmadı falan diye mi?
    #2918207 (bush un metresi olan ayi, 30.01.2008 11:27 ~ 11:32)

© 2008 - uludağ sözlük

11 yasindaki kizin 9 yasinda cocugu bicaklamasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 11 yasindaki kizin 9 yasinda cocugu bicaklamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 11 yasindaki kizin 9 yasinda cocugu bicaklamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yazarlarin zirvelere katilamama sebepleri » turkiye futbol federasyonu » ruhunu seytana satan yazar » ataturk vs fethullah gulen » ilk maymunlarin insandan geldigi gercegi » sozluk yazarlarinin otobiyografileri » vladimir potanin » gomunust » deger mi » ergenekon un olum listesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci