11 mayis 2008 heybeliada piknik zirvesi 4 

/ 2
kapat
  1. sözlüğümüzün gelenekselleşen heybeliada piknik zirvelerinin dördüncü versiyonudur...

havaların yavaş yavaş güzelleştiğini gözlemlemiş olup bu güzelliği değerlendirmek için düşünülmüş ve yapılmaya karar verilmiş zirve... içimden bir ses "yine başladın bu zirve işlerine hadi hayırlısı" diyor ya neyse bir anlam çıkaramadım bu iç sesin dediklerinden...

toplanma iki ayrı yerde olacaktır... bunlardan ilki yani avrupa yakasinda oturanlar zirve sabahı saat 08:30 da taksim akm'nin önünde, ikincisi yani anadolu yakasinda oturanlar da zirve sabahı saat 09:00'da bostanci adalar vapur iskelesinin önünde toplanacaklardır...

yiyecek içecek gibi en önemli şeyler ada'dan ya da bostanci'dan temin edilecektir... ama evinde bir şeylar yapıp getirmek isteyen yazarlara kimse "hayir" demiyecek... börek, çörek gibi şeyler getirebilirsiniz... ha bir de para getirin zira en önemlisi odur... *

Aklıma geldi orada eğlenebileceğimiz, zamanımızı güzel geçirebileceğim alet edavatları olanlarda getirsinler lütfen...

ayrıca yiyecek ve içecekleri ada haricinde başka bir yerden alabileceksek eğer bunun bilgisini de bilen birileri bana söylesin... malum 3. versiyonun da kanatları biz erken aldığımız için yalan olmuşlardı...

not: alkol olmayacak, ısrar edenlerin popolarında mangal kömürü söndürülecektir...

sonrası iyilik, sağlık işte...
    (fatal, 11.04.2008 13:14 ~ 13:28)
  2. (bkz: mangala mangal demem yanında rakı olmadıkça)
    (iktidarsiz jigolo, 11.04.2008 13:23)
  3. hayali bile çok güzel olan zirvedir.
    (juventus, 11.04.2008 13:29)
  4. güzel olucak zirvedir. henüz kimseyi tanımamama vede tek başıma gelecek olmama rağmen kati surette eğlenebileceğimi düşünüyorum.
    (taipan, 11.04.2008 13:31)
  5. olucagı kesinleşince taaa ankaralardan geleceğim zirve

valla bak.
    (kediye kafa atan mucahit fare, 11.04.2008 13:33)
  6. bir öncekinde yaptığım mangal şovunu ve objektiflere verdiğim mükemmel pozları tekrar edeceğim zirvedir.

ne demişler;

(bkz: her gördüğün sakallıyı deden zannetme)
    (florinali numuneddin, 11.04.2008 13:35)
  7. (bkz: rakısız mangal mı olur lan)
    (yoga yapan mistiq kedi, 11.04.2008 13:36)
  8. gelemeyeceğim zirvedir. hatta gelememekle kalmayıp fesatlığımdan yağmur yağsın diye dua edeceğim zirvedir. *
    (yasak merve, 11.04.2008 23:22)
  9. -gelebilirim, her şey o günden önceki günde sözlükteki başlıkların kalitesine bağlı. gelemeyeceğimi kim söylemiş?

ünlü türk düşünürü arap gamdi
    (paradigma, 11.04.2008 23:26)
  10. (bkz: 11 mayıs 2008 ales)*
    (beyaz etli prens, 12.04.2008 17:40)
  11. resimleri kinteleyen adam varsa sakıncalı zirvedir.*
    (junior, 15.04.2008 11:09)
  12. gelemeyecekler için resimli bir albümn hazırlanması gereken zirvedir.
    (amidamaru, 15.04.2008 11:44)
  13. girecek 1 adet ales sınavı olan yazarların katılamayacağı zirve.
    (mucize, 15.04.2008 11:50)
  14. tarihinin bir hafata sonraya alınmasının rica edildiği zirve.*
    (junior, 15.04.2008 13:19)
  15. tarihinin bir hafta sonra ya da baska bir tarihe alınmasını rica ettiğim ama tarihinin değişemeyeceğini kibar bir dille anladığım zirve. * *
    (ebeda, 15.04.2008 13:54)
  16. gelmek için şartları zorlayacağım zirve.
    (Halidov, 16.04.2008 01:01)
  17. ya biraz daha önce ya da biraz daha sonra yapılsın dediğim zirve. ales var zira.
    (ezikmutesebbis, 16.04.2008 01:04)
  18. şuan için tarihinde değişiklik yapılması düşünülmeyen zirve... ales'den sonra gelin hem daha keyifli olur...
    (fatal, 16.04.2008 13:25)
  19. bir an önce gelsede kurtlarımızı döksek zirvesi.

dökülen kurtları florinali numuneddin kişi zadesi toplasın mangalda bir pişirsin ekmek arası servisi yapsın. *
    (kuntayi kinteleyen adam, 21.04.2008 09:20 ~ 09:21)
  20. hava şartları iyi olursa tadından yenmeyecek zirvedir.
    (MeLaNKoLiK, 03.05.2008 03:50)
  21. tff ricamız üzerine tüm maçları 10 mayıs 2008 tarihine aldığından futbol bahane edilmeyecek zirvedir... osym'den de rica ettik ama ales'i ertelemediler...

ayrıca deniyor ki "neden alkol yok?" - çünkü piknik zirvesi kardeşim bu alkol zirvesi değil...
    (fatal, 04.05.2008 01:03 ~ 01:04)
  22. (bkz: zirvelerin islami usule uygun olmasi)

(bkz: mesela yani)

(bkz: zwht)

hooop ziplamayin bakayim hemencecik mesela yaniyi bilmeyen nesle aşina değiliz der zirve organizatörlerinin bozulabilir gida maddelerini depolarken dikkat etmesini niyaz ederiz. niyaz ederiz ki aaa bunlar bozulmuş diyip çöpe atip, milli servetimizi tarumar etmeyelim.
    (mulayim, 04.05.2008 01:14)
  23. sicak havada içip içip sapıtılmasın diye alkolün olmadıgı zirvedir. şimdi gelini öpebilirsiniz !
    (MeLaNKoLiK, 04.05.2008 01:16)
  24. en azından gelicek birkaç kişiyi tanısaydım gelmek isterdim dediğim, muhtemelen gidenlerin çok eğleneceği zirve. *
    (yorumsuz, 04.05.2008 01:20)
  25. her şeyi anladım da içkinin neden yasak olduğunu anlayamadığım zirve. oldu olacak mangal yapacağımız etleri de küçükbaş bir hayvanat kurban ederek tedarik edelim tam olsun. fattal gazi de zirvenin anlam ve önemini vurgulayacağı konuşmasından önce o kadife ses tonuyla kuran-ı kerim'den birkaç cüz okur, muuserlar'ın (mü'min uludağ sözlük kullanıcıları) kulaklarının pasları silinir, gönül kapıları açılır.

(bkz: tehlikenin farkında mısınız)
    (bkz: zirve ile din işlerinin birbirine karıştırılması)
    (bkz: zirve istismarı)
    (arjen robben, 04.05.2008 01:26 ~ 01:37)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sektor » kendini dedelerine begendiremeyen torun » omid » gonullere taht kurmak » lover you should ve come over » give me the president » 10 gun caylaksiniz » aziz amca game over » ilk gece hakki » sozlukle ilgisiz istekler » gonzales » anne » ain t love grand » gebze » the way i feel » ates dusurucu » nemo » fakir sozluk yazarlari » yazicioglu is hani » alkollu iken harikulade dans ettigini sanmak » sabri sarioglu » sevgilisi olmayip ben amelie yim diyen cirkin kiz » shabani nonda » sahtekar bir ailenin namuslu bir uyesi olmak » ego nun askinligi » forlorn till dawn » balina kovalayan cilgin hamsi » belinden sopayi karnindan sipayi eksik etmiceksin » n7 s8 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa