11 agustos 2006 besiktas gaziantepspor maci 

kapat
  1. bilet fiyatları şu şekildedir;

VIP B&E ÜST 200 YTL
    VIP A&F ÜST 150 YTL
    VIP A&F ALT 110 YTL
    VIP B&E ALT 135 YTL
    VIP C&D ALT 150 YTL
    NUMARALI ORTA 110 YTL
    NUMARALI KENAR 90 YTL
    KAPALI ÜST 70 YTL
    KAPALI ALT 50 YTL
    YENi AÇIK 20 YTL
    ESKi AÇIK 20 YTL
    RAKiP TAKIM TARAFTARI (ESKi AÇIK) 20 YTL
    #516553 (salca, 09.08.2006 11:28)
  2. ferrole'nin yeni açık tribünde yerini alacağı müsabaka...
    sevgilisini çok özleyen yaratıcı beşiktaş taraftarı'nın özlem gidereceği maç...
    #520738 (ferrole, 10.08.2006 10:34)
  3. (bkz: hasret bitiyor)
    #520811 (huzeyfe, 10.08.2006 11:10)
  4. maçın hakemi kuddusi müftüoğlu.

(bkz: çal düdüğü kuddusi ben seni korurum)
    #521521 (worldlike, 10.08.2006 14:28)
  5. alınan ilk kombinenin açılışını yapacak olan maçtır.
    Kapalı altta bulunacağım karşılaşmadır.
    #521554 (LocK, 10.08.2006 14:35)
  6. matias emilio delgado'nun beşiktaştaraftarına kavuşacağı karşılaşmadır..
    #526260 (InsomniaC, 11.08.2006 14:54)
  7. ilk yarı itibariyle, beşiktaş'ın ilk 20 dakikada tam 9 korner kullanmasına karşın bunlardan yararlanamadığı, gaziantep kilidinin ancak matias emilio delgado'nun kullandığı mükemmel serbest vuruşun direkten dönmesi sonucu Bobo'nun tamamlayarak attığı golle kırıldığı ve sağ kanatta genç oyuncu Burak yılmaz'ın yıldızlaştığı karşılaşmadır..daha gol olacağa benzemektedir..
    #527831 (InsomniaC, 11.08.2006 20:51)
  8. besiktas'in alacagindan hala supheli oldugum mac. ama artik alir herhalde bu saatten sonra vermesin bi zahmet.
    #527983 (alcoholica, 11.08.2006 21:29)
  9. 81. dk'da gaziantepsporlu ali'nin attığı golle 2-1 devam eden maç.
    #528047 (drankmus, 11.08.2006 21:48)
  10. marcio nobrenin rakibine dirsek atması sonucu kırmızı kart gördüğü maçtır. bu yüzden beşiktaş için son dakikalar biraz sıkıntılı geçmiştir ama üç puanı almışlardır.
    #528114 (fowler, 11.08.2006 22:02)
  11. ilk yarı besiktasın tek kale oynadıgı , ibrahim üzülmez, burak ve bobo nun yıldızlastıgı delgodo nun ise biraz tutuk gorundugu fakat neticesinde besiktasımızın galibiyeti ile sonuclanan mactır.
    (bkz: haticeye değil neticeye bakmak lazım)
    #528144 (MeLaNKoLiK, 11.08.2006 22:09)
  12. beşiktaş'ın henüz 5. dakikada bir penaltısının verilmediği, siyah beyazlıların toplamda rakip kaleye 16 şut çektiği, dördüncü hakemin oyuncu attırdığı *, 2-1 beşiktaş'ın galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşmadır.
    #528198 (InsomniaC, 11.08.2006 22:22)
  13. öncelikle müsabaka öncesi çok iyiydi.. 81 ilin ismi yazılı; 81 adet türk bayrağı kapalı alt'ta yerini almıştı.. şehitler ölmez vatan bölünmez ve kahrolsun pkk sloganları; beşiktaş tribününe çok yakıştı.. ilkin bu organizasyon kutlanmalıdır..

fakat geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz elazığsporlu futbolcu için yapılan saygı duruşu sırasında alkışlar vardı.. ben saygı duruşlarında alkışın yer almasına karşıyım; bu nedenle eleştiriyorum..

maça geldiğimizde beni sevindiren şey "baskı oluşturuyor" diye iddaa edilen çarşı takımı adeta itti.. mükemmeldik; 90 dakika boyunca hiç susmadık her an destek verdik.. münferit küfürler vardı sadece; birkaç saniye kadar sürdü..

tabii maçın sonunda kuddusi müftüoğlu herkesi çıldırttı..

sahada bir runje vardı ki efsane.. hani efsane dediysem, top falan kurtardı sanmayın; sadece bir sefer kurtardı.. ama hadi oyun kurarken eksiklerin var, isabetli pas dağıtamıyosun.. ulan ceza alanı dışında rakibi çalımlamak da nerden çıktı?
    her şeyi becerdin de bir o mu kaldı? korkarım anamızı ağlatması muhtemel runje'nin..

ayrıca yediğimiz gol altıpastan kafa ile yendi ki beşiktaş'a hiç mi hiç yakışmadı bu gol.. amatör takımlar yer öyle golleri..
    (bkz: 9 agustos 2006 dinamo kiev fenerbahce maci)*

beşiktaş'ın sağ kanadı nihat kahveciden sonra büyük sorunlar yaşamıştı.. tamer tuna; okan koç, niyazi güney gibi futbolcular beşiktaş'ın kalibresinde olmadıkları için dolduramadılar orayı..

ama bugün bir burak yılmaz izledim ki.. hatasız oynadı.. beşiktaş'ın en formda ismiydi bence.. arkasındaki ibrahim toraman da gayet iyiydi.. ayrıca serdar da çok iyi.. bence sağ kanatta sorun yok..

ha sol kanatta sorun mu var sanki? yok.. asla.. çünkü sol kanat diye bir şey yok.. müsabaka beşiktaş'ın sağdan geliştirdiği ataklarla güzeldi..

baki mercimek hakkında siktir git şu takımdan demekten başka bir şey söylemek istemiyorum.. sırf fransızca biliyor diye bir adam 11'de oynatılır mı

ibrahim üzülmez ikinci golde öyle bir asist yaptı ki ağzım açık kaldı resmen.. hani mübalağa yok; hakikaten ağzım açık kaldı.. çünkü beş dakika öncesine kadar sövüyodum kendisine*

kleberson oyunu yavaşlatıyor ve çok top kaybı yapıyor.. daha dikine oynaması gerekiyor bence..

mathias delgado gerekli yerlerde ortaya çıktı; kritik yerlerde oyunun temposunu ayarladı.. aranılan adam olduğu belli ama form tutmasını bekliyor olacağız tabii..

nobre son dakikada ne yaptı bilemiyorum ama; savaştı maç boyunca.. kendisini sevmiyorum ama mücadelesine saygı duyuyorum son dönemde.. o da diğer futbolcuların mücadelesine saygılı davrandığı müddetçe tabii..

son olarak da bobo.. topsuz oyunda yok.. evet 2 güzel gol attı ama; takım savunmasına faydası kısıtlı.. ayrıca kondisyon olarak biraz daha kasmalı..

defans bloğu oturdu beşiktaş'ta.. gökhan zan ve koray avcı başarılı bir ikili..

velhasıl; sıcak, nemli, boğucu fakat çok güzel bir geceydi..

(bkz: güzel günler göreceğiz)
    #528671 (hidrojen, 12.08.2006 00:23 ~ 00:24)
  14. beşiktaş'ın önde ve iyi oynarken, ayrıca birçok da gol pozisyonu yakalamışken yine yok yere gerilime soktuğu maç olmuştur. fazla atağı olmayan antep'ten basit bir yan top golü yenince hem az öncesine kadar harika oynayan takım hem de taraftar endişeye kapılmış, kırmızı kartın ardından da bu endişe yerini gerilime, küfürlere bırakmıştır. bitiş düdüğünden biraz önce ve hemen ardından sahaya bir sürü pet şişe yağmış, antepli oyuncuların tahrikleriyle şişelerin dozu daha da artmıştır. stadyumdaki taraftarlar da acaba puanımız silinir mi diye düşünmeden edememiştir.
    yani demek istediğim beşiktaş'ın kolay gol yeme sorunu takımımıza pahalıya patlayabilir. öndeyken basit goller yediğimiz maçlara bir son vermek istiyoruz artık. tigana'nın da bu işe bir çözüm bulması gerekiyor. ama yine de kanatları çalışan, bazı dakikalar şiir gibi futbol oynayan bir beşiktaş izlediğimiz için mutluyuz.
    #528798 (kerrat cetveli, 12.08.2006 00:50)
  15. biletimi alan ve bana nazı geçen bir kişinin ısrarları sebebiyle galatasaray maçında giden sesim daha tam gelmeden inönü stadı' nın yeni açık tribününde izlediğim karşılaşmadır. inönü tribünleri de ali sami yen tribünleri gibi birbirinden kopuk hareket etmekteymiş. eski açık ve numaralıdan tık çıkmıyor olması da stadın havasını bozuyor efendim. "madem o kadar galatasaraylısın sana ne bundan?" da denilebilir fakat bir tribün insanı olarak tribünler maçtan daha önemli benim için. beşiktaş' a gelecek olursak çok da iyi futbol oynamadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. burak sağ kanatta iyi işler yapacağa benziyor. takımın genelinde bir durgunluk var ama bu takım iyi olabilecek kapasiteye sahip.
    #528881 (fth, 12.08.2006 01:04)
  16. ferrole'nin; yaratıcı beşiktaş taraftarının tribün şovunu izlemekten oyuna hakkını veremediği müsabaka...
    kendine ilk yarıda hayran bırakan beşiktaş'ın ikinci yarıdaki pısırık futbolu ile şaşırttığı maç...
    burak yılmaz'ın yıldızlaştığı mücadele...
    #529169 (ferrole, 12.08.2006 02:13)
  17. sezonun açılış maçıydı inönüde, benimse kapanış maçımdı, o gece ayrılmıştım istanbuldan ankaraya askerlik için, açılış sayfasında denk geldi. tophanede nargile içip izlemiştim, stat beşyuz metre ileride olmasına rağmen sevdiğimle başbaşa son bir beşiktaş keyfi yaşamak için. demekki epey olmuş askerdeyiz. şimdi gördüm hüzünlendim. çok özledim inönüyü, istanbulu, en çokta sevdiceğimi.
    (bkz: futbol başlığına aşk mektubu yazan yazar modeli)
    #1098545 (sefertasi, 03.01.2007 13:58 ~ 14:00)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

11 agustos 2006 besiktas gaziantepspor maci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 11 agustos 2006 besiktas gaziantepspor maci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 11 agustos 2006 besiktas gaziantepspor maci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 11 agustos 2006 besiktas gaziantepspor maci. Copyrights of the articles are belong to their authors.