11 12 agustos msn zirvesi 

kapat
  1. yine kendimizi cuk diye ortasında bulduğumuz army'nin yeni smile'ının havalarda uçtuğu, geyiğin gırla döndüğü ve daha nice nice döneceğine inandığım zirvedir. şiddetlen tavsiye edilir.
    #528214 (meo, 11.08.2006 22:28)
  2. birden kendimi içinde bulduğum ve garip tepkiler yüzünden aynı hızda uzadığım zirvedir. hayırlı olsun.
    #528225 (karga, 11.08.2006 22:33)
  3. benim de katılmak istediğim zirve. msn'im;

yeterulans...inizsozlugu@uludagforum.com

biriniz ekleyin ve davet edin beni pls.

edit : moderasyon kurulu tarafından düzeltilmiştir.
    #528230 (arjen robben, 11.08.2006 22:35)
  4. (bkz: gun asırı zirve)
    (bkz: hadi hayırlı traslar)
    #528239 (ümit, 11.08.2006 22:37)
  5. an itibariyle yalan olmuş zirvedir.

kadro:

6 4 r 1 s h
    prince of darkness
    armyy
    darkolog
    hadiii

edit: şu an ciddi ciddi bitmiş, yalan olmuş zirvedir. dağılın ulan...
    #528601 (6.4.r.1.$.h, 12.08.2006 00:07 ~ 00:08)
  6. haydi bidaha deneyelim hemen şimdi bende varım bu sefer. beni seven takip etsin mesaj atın hemen başlayalım zirveye...
    #532522 (strepto35, 12.08.2006 23:10)

© 2008 - uludağ sözlük

11 12 agustos msn zirvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 11 12 agustos msn zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 11 12 agustos msn zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mukayese etmek » varyags of miklagaard » sarkilardan akilda kalan cumleler » tempo » devlet sosyeteye yardim etsin » sozluk un reklam nickli yazar adaylari » sucsuz terorist » basbakanin agzi olan konusuyor demesi » yaban mersini » kulturtv » ailecek kufrederek izliyoruz » auto show 2008 » ucak gemisi » gundemi sozlukten takip etmek » cem adrian » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » saglikta devrim girisiminin fiyasko olmasi » sozcu » hakan unsal » iran da kadina yonelik pozitif ayirimcilik » ferikoy spor » kelimelerdeki h kirliligi » kuran in bestseller olamamasi » delice » sinegi igneye gecirip ocakta izgara yapmak » ekmeksiz yemek yiyen insan » selam vermekten nobet tutamayan asker » kredi karti » macta altyazili reklam » en kibar minibus soforu