107 kimya oykusu 

kapat
  1. eğlenceli, $ukela bir kitap.
    aynı anda biyokimya 1 ve 2 ile farmakoloji alan her insan evladına mecburi tavsiyedir.

ha yanında "organik ve inorganik kimya" da alıyorsa, yetmemi$ gibi kimyadan nefret ediyorsa misal...

masal gibi lan. ho$. valla.
    #2365557 (sidikli, 23.09.2007 11:33)
  2. aslında kendisine buradan çemkirme ihtiyacı duyduğum bir kitap. evet sinir oldum bazı laflarına ve laflar hazırladım. o kadar sinirlendim ki anlatamam.

neymi$ efendim de "kimya=fizik+matematik"mi$.

hadi ordan!

fizik zaten matematiği kapsıyor, ne yani kimya=fizik mi? yuh diyorum.

meslek savunma hastaligina yakalanmı$ adamlar yazmı$ bunu sanırım.
    #2378010 (sidikli, 25.09.2007 16:58)
  3. bilimin insanoğlunu tanımadığının kanıtı.

"insanoğlu kendi $anssızlığına gülebilmekte ve bir kez yanılgıya dü$tükten sonra ikinci bir kez hata yapmamaktadır. niçin diye sorabilmesini ve yanıt bulmaya çalı$masını da eklememiz gerekir."

hadi len.
    kim $anssızlığına gülüyormu$, onu bırak kim hatalarından ders almı$ $imdiye kadar.

niçin sorusu da bu devirde kullanımı en kötü yerlerde olan soru hedelerinden.
    #2378128 (sidikli, 25.09.2007 17:19)

© 2008 - uludağ sözlük

107 kimya oykusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 107 kimya oykusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 107 kimya oykusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oylesine insan olmak » marmara 34 » ya sev ya sevr » yumurtanin fircalanmams tarafi » farkina varamamak » correcto » incek » olmeden once dinlenmesi gereken sarkilar » ugur dundar » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » kadir has stadyumu » eski sevgilinin eski sevgilisine donmesi » jean amerika nin salvaridir » useniyorum oyleyse yarin » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mehmene banu » ali baris kurt » agladigim gunler oldu » izmir » haykocepkin biz » gondar » zall misin yok musun » arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi » adim adim ibnelik » seriat duzeninde dinden cikanin oldurulmesi » converse giyen erkek erken bosalir » bir daha cal sam » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » safak saymak » islam in hosgorulu olmamasi