100luk kagit verip 65 almak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cocuga bozuk para verip kagit parasini almak
  2. alti sayfa kagit verip 06 alan ogrenci
  3. kasikla verip kepceyle almak
  4. kullanilmayan esyayi verip keci boynuzu almak
  5. kalem kagit yoklugunda sozluge not almak
  6. eski sevgiliyi eskiciye verip yerine mandal almak
  7. patrondan uzerinde yallah yazan bir kagit almak
  8. filmlerde millete verip verip sonra aglayan kadin
  9. sinavda bos kagit yerine kagit helva vermek
  10. saatleri ileri almak yerine yanlislikla geri almak

© 2008 - uludağ sözlük

100luk kagit verip 65 almak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 100luk kagit verip 65 almak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 100luk kagit verip 65 almak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» universiteye kalemlikle giden ogrenci » kirilan kalbini bastirmak icin kafasini kiran adam » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » alisilmadik seyler » yasadigi mutsuzlugu kizina miras birakan anne » beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak » ferheng » mulayim » nefes alamamak » demonoid » hifzi topuz » haci yagi » beni al » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » volkan demirel » tekrenkturkuaz » basliklari bir ters bir duz okumak » yagmur altinda opusmek » mehmet turgut » rod stewart dinleyen seriatci » tayfun candan » alaturka mavzer » zeynep gunay » turk silahli kuvvetleri » fatih terim » sarah palin » ataturk un fenerbahceli olmasi » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » alicia keys