bugün

onedio'nun aşağıda ilişimini paylaştığım anketinden bir soru. bu da mı tesadüf diyor ve fotoğrafı paylaşıyorum;

görsel

http://onedio.com/haber/d...n-en-absurt-anketi-353132
geçersiz ankettir.

en az, ülkenin %80'i satar.
şereften yoksun insanların satarım diye cevapladığı soru.

haysiyetsizler, kanı bozuklar!
insanlığınızı çoktan satmışsınız zaten siz oy verseniz ne olur oy vermeseniz ne olur.

edit: ooo burda da satılıklar görüyorum, eksileyin tabi.
satmam diyenlerin 10000 lirayı görmeleri ile götü başı dağıtmalarının bir olacağı durumdur.
Oyunuzu satmazsiniz serefinizi, haysiyetinizi, kisiliginizi satarsiniz Cocuklarinizin geleceğini satarsiniz. Siz bilirsiniz.
cevabı götümü bile satarımdır.
bu kadar paraya, ülkenin yüzde sekseni oy satar. kime satar? bu kadar paraya bile, ülke insanlarını oy satacak duruma getiren kişi ve kuruluşlara! yani evet efendim satılır dedirten durumdur.
kafası çalışmayan insan satarım der. sonra tayyip başa geçince aman efendim tayyip şöyle tayyip böyle. ulan böyle diyeceğine sen de diğer insanlar gibi oyunu kullansana.
20 kişilik bir aile satsa oylarını hayatlarını kurtarır.
oy pusulasının fotoğrafını çekip gösterenlere patates,soğan ve kömür yardımı yapılırken yani kısacası oylarını 1 kg patatese satarken 10000 liraya neler yapmazlar ki!!!
evet diyenlerin bu saçma siteye nerde benim on bin liram diye e-posta atmaları gereken soru.
vay amk. demekki chp 60 senedir bu yüzden iktidar olamıyor.
Oyu değil sandığı çalarım dedigim hede.
bir de soruyor musun?
şu ülkede bir tane sike sürülecek parti olmadığına inansam bile satmam usta.oy namustur.hele o bdpye trilyon verseler basmam.boşa atarım.
hükümetler gelir, hükümetler gider ama bizim ülkemizde hiçbirşey değişmez. asgari ücretli yine sefalete, üniversite mezunları yine işsizliğe, annenler, kadınlar, küçücük kızlar yine ölümlere, suçsuzlar yine hapishanelere, ne değişiyor? neredeyse hiçbirşey.
eğer o kan emici siyasi partilerin,
düzenbaz politikacıları senin oyun için o parayı verirlerse sat gitsin kardeşim.
sen kime verirsen ver hiçbirşey senin istediğin gibi olmayacak. al o parayı varsa çocuğunu 3-5 ay mutlu et. al o parayı hep gitmek istediğin avrupaya git 3-5 ay kal. sana azda olsa mutluluk verecekse o para hiç düşünme al.

bu dünyanın sefaletini ve alçaklığını, politacılar ve seni o parayı aldığın için şerefsiz diye nitelendirecek kişiler sonlandıramayacak. belki senin o ufacık mutluluğu verdiğin çocuğun sonlandıracak.
cevap: satarım.

neden biliyor musunuz ? apolitik biriyim. vereceğim oy sadece 'diğerinden sadece bir adım önde' olan kişiye gidiyor. yani hepsinin aynı bokun laciverti olduğunu düşünüyorum.

He oyumu bdp hdp dışında her partiye adaya veririm. kendimi ihanete sokmam tabi o önemli.
satarım net.
artık siyasetin o kadar boku çıktı ki akp değil chp olsun mhp olsun hepsi aynı terane. o değil öbürü başa gelsin o da birilerinin maşası olacak. maşa olmayı kabullenmeyenler de var ama toprağın altındalar ne yazıkki. bu durumda oyumu bdp hariç satarım arkadaş onlar halkı salak yerine koyuyosa benim de umrumda değiller. ha şimdi denilebilir ki hani hepsi aynıydı bdp ye niye vermiyosun. kişisel bi durum. elim ona oy vermeye gitmez beceremem ona basmayı.
(bkz: tabi lan manyak mısın)
10 bin lirayı hiç bir iktidar bana kazandırmıyacağına göre satarım.
kesinlikle ve kesinlikle asla satmam.
girtlagina kadar borca batirilmis saf insanlarin evet diye cevaplayacagi soru. 10 000 tl ile borcunun bir kismini odedikten sonra da hukumet boyle super, ekonomi şöyle super diye ortalikta dolasirlar amk.
saçma, salak soru.

ulan herifler makarnaya oyunu satıyor, on bin liraya karısını, kızını satar.
satarım amk. zaten her türlü tayyip alıyo bari bi anlamı olsun.