1000 ton agirligindaki yalan dolan haber 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yalan dolan
  2. yalan dolan cv dolduran tip
  3. asklarin hep yalan dolan olmasi
  4. yalan dolan arkadaslik siteleri
  5. yalan haber
  6. milliyet gazetesi yalan haber linkleri
  7. spor gazetelerinin hep yalan haber yapmasi
  8. fatma kurtalan resminin yalan haber olmasi
  9. 463 kiliogram agirligindaki adam
  10. kor deve dolan dolan gel eve

© 2008 - uludağ sözlük

1000 ton agirligindaki yalan dolan haber başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1000 ton agirligindaki yalan dolan haber ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1000 ton agirligindaki yalan dolan haber nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teknik ogretmen » ezergecerus » slaven rimac » bandira devletleri » pisirirsen as olur pisirmezsen kus olur » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » the enemies of reason » karpuz getir yiyeyim » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » 12 gun tuvalete cikmamak » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » tum acilarin sorumlusunun tanri olmasi » sosyete keci » tokatspor » muzo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basur » islam » nevsehir » cuzdanda bulunan zimbirtilar » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » the cosby show » valon » heresy » gokhan zan in sakatlanmasi » damda gezer miyav miyav der » angel of death » agladigim gunler oldu » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » bu siteye erisim engellenmistir » avukat guven kurtul a bile guvenmeyen adam