100 bin lira 

kapat
  1. http://www.eflatunbebek.c...flatunbebek.paralar18.jpg adresinden görülebilecek nostaljik banknot. bugünkü 10 kuruştur, 10 tanesi 1 ytl eder.

notrinova'nın uktesi imiş.
    #3874954 (dawsonleery, 26.08.2008 21:49)
  2. vahit'in oğlunu bulana veya getirene vereceği para.
    #3874980 (gimenez, 26.08.2008 21:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

100 bin lira başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 100 bin lira ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 100 bin lira nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 100 bin lira. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turk ogun calis guven » ilhan uzgel » kir kosusu » timberland ankamall » turnusol kagidi » metin altiok » maddiyat » mustafa muharrem » tarkan in eski sarkilari » sipaydirmen » sahte kabadayi » tum oruspular ev kadini olsun » friv com » selekler carsisi » yazum » ataturk un gittigi okullar » artropod » akasya asilturkmen » bulent ersoy un erkek oldugu filmler » parankim » frances bean cobain » schnabel » bitpazari » jerusalemm » neyse ben kactim » steve harris » advanced windowscare » eti ne budu ne » yelda reynaud » feelings » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » adidas esofman ustu » char » anew » alone with everybody » hicbir erkege guvenmeyen kiz » info butonu » molton » all wet » ulusozluk com ile uludagsozluk com farklari » msn iletilerine her halini yazan insanlar