10 paket anket durum cidden felaket 

kapat
  1. mithat bereket'in anketi gelen amcası için eczaneye koşup çektiği hareket.

+ hayırlar olsun ne oldu bereket?
    - sorma amca durum ciddi ve felaket
    + amcan yine istedi sanırım anket
    - onun anketine bereket
    + yok mu sizin alt katta market
    - ya amcacığım onu bi siktiret
    + oğlum yaşlı adamım çekme bana hareket
    - ama amca sen de oldun bize şirket
    + sanırım senin canın istiyor aduket
    + al sana anket, ister tane ister paket
    - oh çok teşekkürler amca ben oldum roket

edit : yow yow
    #522304 (deep, 10.08.2006 17:02 ~ 15.03.2007 23:23)
  2. (bkz: ceza)
    (bkz: 50 cent)
    (bkz: sean paul)
    #522330 (dominick, 10.08.2006 17:07)
  3. (bkz: emsi serkane)
    (bkz: fiit son nefes)
    #3384060 (cok kastim 29 karakter rumuza, 11.05.2008 17:38)

© 2008 - uludağ sözlük

10 paket anket durum cidden felaket başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 10 paket anket durum cidden felaket ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 10 paket anket durum cidden felaket nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» klon imhotep » pirpir » cry for the moon » imge kitabevi » dis » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » greasemonkey » interview » ugur demirpehlivan » muz kokulu sampuan » marionette » egina » yalanci smiley » cocuklarin arasinda olgun kalmak » abuli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » avrupa yakasi » moderasyonla konustum haberler iyi » hazreti muhammed » resident evil degeneration » the zephyr song » galatasaray » fethullah gulen » avenge » yasa ici » yolun basi » huysuz ve tatli kadin » alt beyin » powerade » graffiti