10 liraya toplu dua 

kapat
  1. http://haber.mynet.com/sa...mmuz2008/o1214988716469/1

türk milletinin icindeki aptallarin ne kadar cok oldgunu gösteren bir tablo daha. kardesim bu milleti düdükliyeceksen ben müslümanim diyeceksin seriat diyeceksin bu mal millette götünü bile dönecek sana. ondan sonra konusuyoruz diyoruz ki bu ülke ne olacak yahu bir ülkenin bu kadar büyük bir bölümü sıgırken demokrasi mi uygulanirmis.

kendisi icin neyin iyi oldugunu bilmeyen , neden fayda görecegini düsünemeyen ve 1000 kisi bir odada toplanip adamin birine 10 milyon kelle basi verip dua edip medet uman bu eyy akilli türk milleti afferin size devam edin böyle , hersey türkiye icin...
    #3613007 (bu nick tam yirmi bir harf, 03.07.2008 09:59)
  2. (bkz: üfürükçü)
    #3613042 (dreamsworkers, 03.07.2008 10:21)
  3. yeni bir hadise değildir. maalesef senelerdir yapılandır memleketimde. duanın gücüne inanmak islamiyetin temelindedir. ama bu işi böyle paraya döküp cahil saksağanları ayartan adamların varlığı ve haliyle bu işin parayla edilecek dua ile olmayacağını anlamayan/göremeyen saksağanların varlığına direkt bağlıdır. o sebeple allah akıl fikir versin demek gerekir. lan öküzüm kendi duanı kendin yap paran cebinde kalsın, la ne diyeyim şimdi ben sana! bu memlekette hiç bir partiye oy vermiyorum ama bu saksağanlar oldukça kime versen ne fayda!
    #3613053 (galapagoslu iguana, 03.07.2008 10:27)
  4. (bkz: dua etmekle hastanin iyi olacagini sanan insanlar)
    #3613087 (oyuna devam, 03.07.2008 10:43)
  5. 10 lirayı zekat olarak vermeyen salak vatandaşlarımızın dinlediği duadır.
    #3613093 (lolita lempicka, 03.07.2008 10:45)
  6. Amerika'da kiliselerde karşılaşılan şifacı diye tabir edilen kişilerin türk işi çakmasıdır.
    #3613094 (densenblood, 03.07.2008 10:45)
  7. kendisine yakında şöyle bir mesaj verilebilir.

"ben bir mafya babasıyım, ama maalesef son günlerde ne haraç alabiliyorum ne de çek-senet işi, adamlarım da beni artık sallamıyor, işlerin düzelmesi için şöyle güzel bir dua etseniz de eskisi gibi korku salan insan olsam..."
    #3613155 (alikula, 03.07.2008 11:11)
  8. din üzerinden rant elde etmeye çalışmak.
    #3613668 (rosava, 03.07.2008 13:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

10 liraya toplu dua başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 10 liraya toplu dua ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 10 liraya toplu dua nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 10 liraya toplu dua. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ruyada arkadasi hamile olarak gormek » cenabetlik » tuze » youjizz com » yazilan ilk sevda hikayesi » james white » cemalnur sargut » kontorman » papazin bagi » zyklon b » hadesten taharet » biri giydirme mi dedi » ktka komutani » baris celik » mynet king » ataturk ile ilgili siirler » dogru ve gercek arasindaki fark » adslkota ttnet net tr » kizim olmadan asla » ataturk un dogum tarihi » aklini kullan aksini dusun » kavak yelleri » turkiye nin seri katilleri » aferin cok iyi dusurmussun » uyanir uyanmaz sozluge kosmak » hareket saati gecmis otobus kaptani » mike skinner » timsah » baskasinin her yazdiginin altina imza atan insan » altin hat trick » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » waiting for godot » yemekteyiz mert » sozluk yazarlarinin itiraflari » ghettoblaster » somalili korsanlar » yenimahalle mit lojmanlari » bay j » dugunlerde oynamak istemeyen insanlar » love in the time of cholera » allahim sen tanrimi affet