10 lar 

kapat
  1. 30 mart 1972 de kizildere de katledilen 10 devrimciye ithafen 10 lar denildi...

(bkz: Mahir ÇAYAN)
    (bkz: Sabahattin KURT)
    (bkz: Nihat YILMAZ)
    (bkz: Saffet ALP)
    (bkz: Sinan Kazım ÖZÜDOĞRU)
    (bkz: Ertan SARUHAN)
    (bkz: Hüdai ARIKAN)
    (bkz: Ahmet ATASOY)
    (bkz: Ömer AYNA)
    (bkz: Cihan ALPTEKiN)

(bkz: ölmedi 10 lar yaşıyor)
    #1833956 (brcyzdm, 28.06.2007 11:35)
  2. katliamlarla dolu tarihimizde ulucanlar cezaevi katliami'ında yaşamlarından edilen on devrimci tutsağa verilen isimdir.

asla onlar olmayacak hep 10 lar kalacaklardır.

zafer kirbiyik
    onder gencaslan
    ismet kavaklioglu
    habip gul(nevzat ciftci)
    umit altintas
    aziz donmez
    ahmet savran
    abuzer cat
    mahir emsalsiz
    halil turker
    #1880077 (kolibandı, 08.07.2007 02:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

10 lar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 10 lar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 10 lar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 10 lar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» traklar » paran varsa range rover yoksa game over » kedi maskeleri » ceketimi alir giderim » sok market reklamlari » modern sanat » zaman gazetesi reklami » japon oyuncak » hata benim gunah benim suc benim » nevmit » zerdali » huvallahullezi » ben hep kendime cikan bir yokustum » ismail safa ozler anadolu lisesi » kulotlu corap » kompakt » uygur devleti ve uygurca » oksijen » yararlari ve de zararlariyla teknoloji » zencefil » ekmek arasi karpuz ve portakal yemek » hitler in tek testisli olmasi » internet secenekleri » nerde kalmistik » mobilet » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » ayak takimi » yaran entryler » yeni baslayanlar icin kizlara laf atmak » yatak dosek x kilo gelmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » nur cintay » yazacak bir sey bulamamak » hareket sensorlu oda spreyi » bora ebeoglu » on iki dev adam » how insensitive » avea » imhotep » el bombasi gorunumlu kamera » osmanli nin isgalci bir devlet olmasi