10 kasim 1938 saat 9 u 5 gece 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 10 kasim 2007 saat dokuzu 5 gece
  2. 10 kasim 2008 saat dokuzu 5 gece
  3. 10 kasim 1938
  4. 11 kasim 2006 saat 11 11 takinti zirvesi
  5. 10 kasim saat 9 15 te entry giren yazar
  6. saat 9 u 5 gece
  7. gece saat on iki
  8. her gece ayni saat ve dakikada uyanmak
  9. gece saat 12 ye dogru sozlugun durgunlasmasi
  10. gece saat 3 te sozlukte 650 kisi olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

10 kasim 1938 saat 9 u 5 gece başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 10 kasim 1938 saat 9 u 5 gece ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 10 kasim 1938 saat 9 u 5 gece nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kucuk kizlari gorup uzulmek » cambridge city fc » kalbim yok » f 16 fighting falcon » turgay bahadir » re re re ra ra ra galatasaray » sehremini » little big planet » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » karti bankamatige kaptirmak » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » satanizm bir din ise garfield seytandir » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » saray helvasi » ucak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yuck » ekim 2008 ankara ulasim zammi » coleslaw » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » karin » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » guillermo ochoa » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » rs ne la » oyla beni oyla beni oyla beni » desmodus rotundus » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » sozlukteki yobazlar » the offspring » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi