10 bin kadinin gozunden berbat sevgililer listesi 

kapat
  1. ingiliz sosyalleşme sitesi "wayn.com" tarafından 50 ülkeden kadınların katılımıyla yapılan araştırmada, en iyi âşıklar italyan erkekleri çıktı. işte 10 bin kadının gözünden berbat sevgililer listesi:

1 Alman erkekleri: Bencil, kötü giyim zevki ve garip mizah duygulu.

2 isveçli erkekler: Çok hızlı aşk yapıyorlar.

3 Hollanda erkekleri: Çok kabalar ve kızlara nasıl davranacaklarından haberleri yok.

4 Amerikan erkekleri: Hepsi dominat.

5 Galli erkekleri: Sulu gözün önde gidenleri.

6 iskoç erkekleri: Gürültücü.

7 ingiliz erkekleri: Obez.

8 Türk erkekleri: Ter kokuları dinmiyor.

9 Yunan erkekleri: Pis kokulu.

10 Rus erkekleri: Göze batmayan, silik ve kıllı.

--spoiler--
    http://www.nethaber.com/Y...ozunden-berbat-sevgililer
    --spoiler--
    #4264608 (conspirator, 22.11.2008 14:00 ~ 14:01)
  2. (bkz: 30 bin kadınla nasıl birlikte oldum)
    #4264614 (Saipsiz, 22.11.2008 14:02)
  3. eslerini aldatan erkeklerin girecegi listedir.
    #5234519 (ben hep 17 yasindayim, 19.05.2009 17:49)
  4. italyan erkeklerini göremediğimiz listedir. türk ve yunan erkekleri ise pis koku konusunda ortaklık sağlamış. şaşırtıcı.
    #5234540 (mersa, 19.05.2009 17:52)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

10 bin kadinin gozunden berbat sevgililer listesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 10 bin kadinin gozunden berbat sevgililer listesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 10 bin kadinin gozunden berbat sevgililer listesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 10 bin kadinin gozunden berbat sevgililer listesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.