10 agustos 2008 mfo harbiye acikhava konseri 

kapat
  1. saat 9 sularında mazhar alanson ile başlayan, ikinci şarkıda fuat günerin, üçüncüde özkan uğur'un ve dördüncü şarkıda da turhan yükselerin mizansen gereği sahnede mazhara katıldığı, neydik nolduk, bugünlere böyle geldik tadında, tadı da damakta kalan konser. Yorulmak durmak bilmeyen, seyirciyi de grubun bir elemanı, dostlarından biri gibi hissettiren MFO Mazhar Alanson'un harbiye açıkhavaya yayılan mısır kokusuna daha fazla dayanmayıp ara vermesi ve sonrasında tam gaz bizleri mest eden bir performans sergilemeleriyle son bulmuştur.
    #3802334 (nuit, 11.08.2008 13:41 ~ 13:44)
  2. konserde sözlükten kimse var mıyDı acaba diye merak ederken, başlığın açılmasıyla sol frame'E atlayışımı görmeliydin SEVGiLii UUSER. ama bir de yazara baktım ki bu bildiğin, benim hanım ayol.

(#3801799)
    #3802361 (yalnis, 11.08.2008 13:50 ~ 13:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

10 agustos 2008 mfo harbiye acikhava konseri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 10 agustos 2008 mfo harbiye acikhava konseri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 10 agustos 2008 mfo harbiye acikhava konseri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 10 agustos 2008 mfo harbiye acikhava konseri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mus corap » 89 com » ayriyeten » duygusal travma » tatar kizlari » tamer dodurka » seni uzaktan sevmek asklarin en guzeli » dalian atkinson » backstreet boys » istinye park » ali riza yurtoglu » fetret devri » wepla » genco dizisindeki binnur » valeria kaprisky » insanlarin fiziksel ozellikleriyle alay etmek » ahilik » tarihteki unutulmaz ayarlar » alternatif youtube a erisim metodlari » red wolves » rudeboy vs badboy » vestel in satislarini ve ihracatini artirmasi » cocukluk » ben o kadar agir uyurum ki sey etseler uyanmam abi » iki kutuplu sistem » incubus » radiohead vs portishead » basliklari alt alta okumak » zombie nation » dance revolution » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » osmanli siyasi yapisi » efes pilsen blues festival 19 » senin icin olurum diyen erkek » yesil komunizm » xeberler » natasasepeti com » lubenica » jive talking » euro cup soccer 2008 » vermek isteyen kiza vermeyen erkek