1 ytl lik koltukta oturan yolcu 

kapat
  1. muhtemelen aynı yerden bilet bulamayan öndeki ve en arkada oturan yolcuların haset ve yiyici bakışlarına maruz kalan kamilkoç yolcusudur *
    #979294 (faithful lover, 11.12.2006 00:34)
  2. 1 ytl lik koltuklarda oturabilmek için kamil koç şubelerinde sabahlayan, ama acısı yolculuk sırasında çatır çatır çıkaran elemandır. biraz ticaret bilgisi varsa karaborsa işlemi başlatan eleman da olabilir.
    #979341 (thor voivoda, 11.12.2006 00:41)
  3. # paraya kıyıp 55 ytl vererek , koca bir travego'da tek başına seyahat etme lüksünü de yaşayabilen yavşak olabilir belki...
    (bkz: kızdım lan)
    (bakmayınız: bana)
    #979350 (aby, 11.12.2006 00:42)

© 2008 - uludağ sözlük

1 ytl lik koltukta oturan yolcu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1 ytl lik koltukta oturan yolcu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1 ytl lik koltukta oturan yolcu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ibrahim tatlises » cronica de una muerta anunciada » yaran msn nickleri » truva kanyak » zor zor zor » nurettin veren » muneccimle cinsel iliskiye girmek » for godnesses sake » ortadogu » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » zihniyetler bitmez evladim » zall kimdir » uludag sozluk moderasyonu » winds of plague » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agladigim gunler oldu » herkesin icinde bagira cagira dert yanan adam » 30 kg dashakli adam » cirilciplak gitar calmak » lindsay lohan fotograflari icin tiklayiniz » fernando alonso » gunce » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » insurgency » bana fenerbahce mi geri verin » ramak kalmisti » sinop » yih yih » rambo » kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir