1 ocak gununun dayanilmaz hafifligi 

kapat
  1. doğum günü 1 ocak olan zat-ı muhterem; nev-i şahsına münhasır kişiliklerde tersi geçerlidir bu durumun. hafiflik tamamen eş-dost bünyelerinde toplanmıştır çünkü... 50 tane "yeni yılın kutlu olsun len ehuemuhuaaa" mesajı vs gelirken herkes yılbaşı sevdasına doğum gününü unutur...
    annenin bir yeni yılı eğlencesini mahvetmenin acısını bir ömür çekerler.
    yazıııııııık*
    #814497 (sidikli, 04.11.2006 18:33)
  2. ne yapılacağı bir türlü bilenemeyen "dün gece çok mutluyduk bugün için mi yani" diye sorulan boşvermişlikte sınır tanınmadığı için çok hafif hissedilen yeni yılın ilk gününün duygulanım şeklidir.
    #814510 (hesmeralda, 04.11.2006 18:35)
  3. sanki 31 aralık dünyanın son günüymüş gibi bir hazırlık, bir telaş ve alkollü bünyeler halinde yapılan geri sayımlar...

boşaldıktan sonraki pişmanlık gibi bir şeydir bu 1 ocak gününün dayanilmaz(!) hafifligi.

31 aralık'tan ;

- aaaaabii....hede'nin girişi 120 milyonmuuuş
    - olsun olm, karı kız işte

1 ocak'tan ;

- lan a.q. cüzdan boşalmış
    - he lan, ben sana dedim zaten hödö piknik'e gidelim yeter diye.

kafanızın içinden yankılanır sonra "lan bok mu vardı, sanki ertesi gün olmayacakmış gibi hayvan rıza misali para harcamanın, içmenin ne mantığı var" tarzı sesler. ha tabi bonusu da vardır bunun; baş ağrısı.

bir tembellik çöker üzerinize. yatmanın, dinlenmenin verdiği huzurun bütüklüğünü anlarsınız.
    o bir gece önceki hayvan gibi böğüren bünyeden geriye, üzerinde dumanları tüten bir ruh kalmıştır geriye sadece...
    #1089710 (gothic evil, 01.01.2007 16:08)

© 2008 - uludağ sözlük

1 ocak gununun dayanilmaz hafifligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1 ocak gununun dayanilmaz hafifligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1 ocak gununun dayanilmaz hafifligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» namaz kilarken bilincli olarak takla atmak » marjinal olmak icin gotunu yirtan ateist » zamansiz » ozur diliyorum » nihat genc » marti » 24 kasim » ece erken » kankaya asik olmak » kara mi kizil mi » erik gerets » ozel mesajla tepki gostermek » ahmet altan » son kahve » somewhere over the rainbow » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » yakalamac » morel eskisehir lgbtt olusumu » wannsee konferansi » danger high voltage » batuhan karadeniz » aydin yilmaz » hasan sas » rafizm » make it right » gay » yesim ceren bozoglu » bilgehan » taksilerin gece tarifesi » homecoming