1 kilo demir mi 1 kilo pamuk mu daha agir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 1 kilo pamuk mu agir 1 kilo demir mi
  2. bir kilo pamuk mu agirdir bir kilo demir mi
  3. bir kilo demir mi bir kilo orhan pamuk mu
  4. 1 kilo demir
  5. 1 kilo pamuk
  6. bir kilo namaz mi hafiftir bir kilo oruc mu
  7. kilo
  8. el kilo
  9. sen kilo mu verdin
  10. kilo ve boy orantisi

© 2008 - uludağ sözlük

1 kilo demir mi 1 kilo pamuk mu daha agir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1 kilo demir mi 1 kilo pamuk mu daha agir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1 kilo demir mi 1 kilo pamuk mu daha agir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» help to close guantanamo » 100000000 » heroes » korkunc bir sey » prezervatif » teknosa » veleybol » sevgililerin alyans takma meraki » zican adam » pantolonunun dizi atmasin diye namaz kilmayan genc » lehman brothers in israile aktardigi para » samsun 19 mayis lisesi » anne » b 58 » imkb » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tabuttamenemenyapanimam » dexter jackson » bebelere tematik kanal » 15 ekim 2008 ilker basbug un basin aciklamasi » griffin » askerlik » kedi kuyrugu » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » middle sexes » ronaldo luis nazario da lima » pazar sabahi sozluge darbe yapilacak » ali riza » karl marx denince akla marx and spencer gelmesi » muskara » buyuk harf olmadigi halde allahi buyuk yazmak