1 hafta 8 gun olsun kampanyasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hafta ici tatil olsun hafta sonu calisalim
  2. hafta sonu hic bitmesin kampanyasi
  3. olsun kampanyasi
  4. bir gun 25 saat olsun kampanyasi
  5. x moderator olsun kampanyasi
  6. sozlugun adi akp sozluk olsun kampanyasi
  7. basliklarda 50 karakter olsun kampanyasi
  8. eti sozluge sponsor olsun kampanyasi
  9. sozluk basbakan olsun kampanyasi
  10. yazarlarin da sifati olsun kampanyasi

© 2008 - uludağ sözlük

1 hafta 8 gun olsun kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1 hafta 8 gun olsun kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1 hafta 8 gun olsun kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» minibuse binerken kafayi carpmak » 15 ekim 2008 tarihli penguen kapagi » tek basina ozel araciyla ise giden dangoz » asik olmak » satanist kesen psikopat kedi » sus » geri donuslerin krali » mentol » allah gecinden versin » squadron » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » sari saclarindan sen suclusun » x esittir sifir » fenerium » duracell » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aktutunlu cicek » ask » cift sim kartli cep tel in sagliga zararli olmasi » paragrafta anlam » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » ali riza » benim kimyami ifade eder denilen satirlar » genelevde babaya rastlamak » asfaltiniz hayirli olsun » celalettin cerrah senaryo grubu » esofmanin yerine kullanan garip kelimeler » pgr » flatout ultimate carnage » teoberk10 » moderato