1 gun belki hayatta 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir gun belki hayatta
  2. kim bilir belki yarin belki yarindan da yakin
  3. belki yarin belki yarindan da yakin
  4. belki ben
  5. ask belki
  6. belki
  7. belki de biz
  8. belki bir gun
  9. belki de
  10. tehlikeli belki

© 2008 - uludağ sözlük

1 gun belki hayatta başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1 gun belki hayatta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1 gun belki hayatta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 15 mayis 2006 » gaziantep » yaran ruyalar » gece sesleri » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » discilerin hastalardan nefret etme nedenleri » vaktini namazda harcamak yerine calisan insan » sapthuran » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » inanc lisesi » sergen yalcin » yeddiemin » ask acisi » truva kanyak » easy filehosting » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » something s missing » fakir pici » final destination » mithat korler » turk bayragi acana tas firlatan dtp li » kultursuz dinazor » orijinalinden guzel olan coverlar » fanatizmin hastalik haline gelmesi » yaran msn diyaloglari » kul kardesler » imper » kesfedilmek » medeniyetler ittifaki » ramak kalmisti » erkegin sevgili bulmasinda paranin rolu