1 el saka 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlilik teklif edilen kiza saka lan saka demek
  2. anneye saka lan saka demek
  3. hocaya saka lan saka demek
  4. saka saka ekolu
  5. saka len saka
  6. el saka
  7. saka su
  8. saka
  9. saka saka
  10. saka mi lan bu

© 2008 - uludağ sözlük

1 el saka başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1 el saka ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1 el saka nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siyah kan » cimbom sozluk » giuseppe verdi » broadway da muzikal izlemek » bana bir masal anlat baba » cennetten kovulan insan replikleri » huysuz ve tatli kadin » universiteye minibusle giren insan » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » yasadigi mutsuzlugu kizina miras birakan anne » ultima online » karagarga » cevresellik » halkina kufreden basbakan » maslak opet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hazreti muhammed » eskimolar turk mu sorunsali » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » the turning » afazi » on your own » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » karsiyaka » ceza mahkemesi » fausto zonaro » fatih tekke ve batuhan karadeniz » jamall » alternatif bim acilimlari » mozole mirach » chemical assault