1 ekim dunya yaslilar gunu 

kapat
  1. yaşlıların sorunlarını ve isteklerini gündeme getirmek için ilan edilmiş faydalı gündür.
    #681098 (pilotmont, 30.09.2006 21:01)
  2. daha çok önemsenmesi gereken gündür. hepimiz yaşlanacağız.
    #681434 (miksaj, 30.09.2006 23:00 ~ 23:01)
  3. 2006 yılından beri ulu sözlükte anılmadığını görünce, tüm yaşlıların öldüğünü sandım.
    #4043965 (naja sosyopat, 04.10.2008 14:32)

© 2008 - uludağ sözlük

1 ekim dunya yaslilar gunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1 ekim dunya yaslilar gunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1 ekim dunya yaslilar gunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rap vitamin » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » biruni » waiting for you » rastgele ulke saldirisi » nestea seftali » sehirler arasi yolculukta uyumak » kip winger » gokhaann » george mikan » galatasaray ve besiktas kardesligi » tuomas holopainen » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » muhammed demir » the four horsemen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1 gun gecti unutamadim seni » giuseppe verdi » canim seninle oynamak istiyor » bacak agrisi » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » biyikli kadin » axxo » cennetten kovulan insan replikleri » john starks » pos makinasi olan dilenci » eksi sozluk te basligi var » 11 ekim 2008 belcika ermanistan maci » maddi hasar » fenerbahce nasil duzluge cikar » how i met your mother