1 arti 100 

kapat

1. trt 2 kanalında her pazar saat 12:25'de yayınlanan ve sunuculuğunu şeyda açıkkol'un yaptıgı program.
    http://www.trt.net.tr/www...=TRT2&gunu=25.05.2008

son programda isveçli heavy metal grubu sabaton'un vokalistini konuk etmiştir. sebebi ise grubun canakkale savaşları ve mustafa kemal ataturk adına gelibolu adında bir parca yapmış olmalarıdır.
    (bkz: richard sundon)
    (bkz: sabaton)
    #3421583 (Halitkin, 20.05.2008 11:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

1 arti 100 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1 arti 100 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1 arti 100 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 1 arti 100. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic gormedigi birine asik olmak » ebdal » ilk turk bilim kadinlari » meslina » hava olayi » bordomavi net » snuff » fak may pusi » hayatin en guzel ani » romantik kar yagisi » film izleme programi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » helvacioglu » sevgiliye gunaydin mesajlari » gulizar zeki obdan lisesi » turklerin genel ozellikleri » kroki » otla beslenmek » yarrak gibi adam » drambuie » necip hablemitoglu » kaya ekurisi » suse » mccormick » hrant dink » anneyi mac yorumu izlerken yakalamak » asshole » wall of death » remzi sedat incesu » goz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » siktirin gidin » damla sakizli turk kahvesi » kimligini belli etmemek icin diger entryi kotuleme » yaparken bana mi sordun lan » gorulebilecek en kotu ruya » bir totem olarak hayvan » sozluk yazarlarinin itiraflari » craco » norbert gstrein » sarisin erkeklerin maruz kaldigi espriler