1 2 3 tip dendikten sonra fakultesi diyen cocuk 

kapat
  1. öğretmeniyle kafa yapan, sonrasında dayağı yiyen çocuktur.

aa bu benim lan diyesim geldi. bu olay bende tik gibiydi. iğrenç bir muhabbet aslında ama o zamanlar çok eğlenceli geliyordu, yediğim dayaklara rağmen...

bazen öğretmen "çıt çıkmayacak" derdi bazen. ben de "çıt" derdim, o zaman da döverdi. kimbilir "çıt çıt çetene de" şarkısı o zaman patlasa, belki onu bile mırıldanırdım. cesurdum aslında. hatta arkadaşlar birgün tahtaya "cobarde gallina salca" yazıp, altına "cesur yürek salca" yazmışlardı. acayip gaza gelmiştim.

nasıl dövüyordu, onu da anlatayım. böyle beş parmağımı bir araya getirtip, parmaklarımın ucuna cetvelle vururdu. eskiden ne güzel plastik cetveli vardı, o pek acıtmıyordu. "batıyor ama acıtmıyor senin sevdan" tarzında, "vuruyorsun ama acıtmıyor senin cetvel" denilebilecek bir olaydı. sonra tahta cetvelli döneme geçti. o günden itibaren parmaklarımın kırmızılığı, manav hikmet amca'nın kırmızı brandası sayesinde domateslerin kırmızılığı arttırmasıyla doğru orantıda arttı.

1- plastik cetvelle, normal domates rengi.
    2- tahta cetvelle, branda faktörlü domates rengi.
    #3392157 (salca, 13.05.2008 15:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

1 2 3 tip dendikten sonra fakultesi diyen cocuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1 2 3 tip dendikten sonra fakultesi diyen cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1 2 3 tip dendikten sonra fakultesi diyen cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 1 2 3 tip dendikten sonra fakultesi diyen cocuk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic gormedigi birine asik olmak » ebdal » ilk turk bilim kadinlari » meslina » hava olayi » bordomavi net » snuff » fak may pusi » hayatin en guzel ani » romantik kar yagisi » film izleme programi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » helvacioglu » sevgiliye gunaydin mesajlari » gulizar zeki obdan lisesi » turklerin genel ozellikleri » kroki » otla beslenmek » yarrak gibi adam » drambuie » mujgan » kenneth waltz » turkcedeki en komik kelime » masaustune sag tiklayip yenile demek » hakan yilmaz ile siir gecesi » kizil bayrak » oss 2008 » ahmet kaya nin pkk li teroristlere konser vermesi » sabahsabah » tek eli havada robot milletvekili uretimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » entry girdigi an oylamaya bakan yazar » kendi kendine hayran olan zat » degirmenler » zahmet olmazsa bir bardak su alabilir miyim » butun zirvelere zall in sponsor olmasi » oracle night » renkler solmasin kulturler kaybolmasin » drogba fener de » rhythm is a dancer » the brooklyn follies