1 02 

kapat
  1. iddaa'nın milletle taşak geçmek adına zaman zaman maç bültenlerinde kimi takımlara verdiği oranımsıdır.
    #2432417 (chilavert, 05.10.2007 22:29)
  2. 100 liraya 2 lira verir. memur maasına zam oranından yuksektir. (bkz: %2)
    #2432468 (perspektif, 05.10.2007 22:36)
  3. türk takımlarının avrupa kupalarında ulasamayacagı oran olarak da bilinir.
    #2432500 (perspektif, 05.10.2007 22:40)
  4. çok zayıf takımın* çok güçlü takımla* mücadelesinde, favorinin galibiyetine verilen standart oran.
    #2733414 (notrinova, 23.12.2007 04:12 ~ 04:13)

© 2008 - uludağ sözlük

1 02 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1 02 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1 02 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enderun sevgiler » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » herkesgibi » jenna jameson » a taste of honey » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » starfucks » volkan demirel » cezayir in kurulusu » mta88 » selim bolukbasi » mr self destruct » yamyamlik » fight club izleyip vur bana diyen mal » radyo sol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk televizyonlarindaki cadili diziler » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » cevresellik » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » basliklari bir ters bir duz okumak » bl » eksi sozluk » rtuk » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » medeni cesaret » universiteye minibusle giden insan » uludag forum » hocaya tavir alan ogrenci » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » yasar okuyan