1 nesil seviyoruz sizi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biz de sizi seviyoruz
  2. dorduncu nesil yazarlari cok seviyoruz
  3. besinci nesil yazarlari cok seviyoruz
  4. ucuncu nesil yazarlari cok seviyoruz
  5. insanlari seviyoruz teroristleri de seviyoruz
  6. sizi gidi yuzde 19 luk glu glu danscilari sizi
  7. ben sizi tanimadan once de sizi taniyordum
  8. seviyoruz
  9. moderatorleri cok seviyoruz
  10. o kizi biz seviyoruz

© 2008 - uludağ sözlük

1 nesil seviyoruz sizi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 1 nesil seviyoruz sizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1 nesil seviyoruz sizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» velociraptor » bulent kayabas » servet r carlos ve delgado lu lig tv reklamlari » gheorghe hagi » evde kuzu disarda kuzu yatakta kuzu sozlukte aslan » keneyi gorunce yapilacaklar » uludag sozluk misyonu » iserken ayaga cis sicramasi » savas ciksa da banka soysak diyen ergenekoncu » petek dincoz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games