06 zps 52 

kapat
  1. fındık protestosunun baş aktörüdür. *
    http://www.milliyet.com.t...06/08/07/son/sonsiy05.asp

(bkz: organize işler bunlar)
    #509190 (hunlu, 07.08.2006 17:03 ~ 17:05)
  2. habere göre 52 orduyu ifade ediyor. zps harfleri ise cuneyt zapsu'yu ifade ediyormuş... hepten paranoyak mı olduk yoksa bu kadar ince ayar verebilecek göstericileri içimizde barındırıyormuşuz da haberimiz mi yokmuş?
    #509229 (PhyXiuS, 07.08.2006 17:16)
  3. haberde bütün televizyonların olayı canlı yayınladığı belirtildiğinden, provakatif bir eylem olduğu ayan beyan ortadadır.

--spoiler--
    + kamilcim ben şimdi şurdan yavaşça gelicem bagajı açıcam.
    - tamam abi, sonra biz çekmeye başlıyoruz.
    + anlamışın aferin. ben bagajı açınca bağırmaya başlıycam aman çuvalları iyi çek. ha plakaya da iyi zum yapın ha.
    - ayıpsın abi hallederiz.
    + öbür arkadaşlara da haber verdiniz mi?
    - verdim abi, hepsi o saatte orada olacaklar.
    + tamam ben şimdi arabaya binip tekrar gelicem. bu arada nasıl saçlarım falan düzgün dimi.
    - düzgün abi. tamamdır, bekliyoruz abi.
    --spoiler--
    #3405606 (zozo, 16.05.2008 19:21 ~ 19:22)
  4. cemil koç adına kayıtlı araç-plaka.
    #3723710 (eurasian, 26.07.2008 13:25)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

06 zps 52 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 06 zps 52 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 06 zps 52 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 06 zps 52. Copyright of the articles are belong to their authors.