05snoopdogg05 

kapat
  1. Sinema kişiliği, beyazperdeci zihniyet, bresson'cu şahsiyet.
    (05snoopdogg05, 06.05.2007 19:35 ~ 08.05.2007 17:47)
  2. Kimi insanlar vardır, filmlerin özünde yer alan duygular ile anlamları, perdeye yansıyan karelerdeki duygular ile anlamlarla örtüştürerek içselleştirecek bir yetiye sahip değillerdir ve bu insanlar sade ve sadece bakarlar, gördükleri ise perdedir,

Ama kimi insanlar vardır; sadece film karelerin gösterdiğini görmezler, o karelerin altında bulunan ve açığa çıkartılmayı bekleyen gizleri de keşfederek, bakışlarındaki keskinlik ile algılarındaki diriliği bütünleştirir ve sadece perdeyi görmezler, aynı zamanda perdeye yansıyan suretlerdeki en ufak ayrıntıyı yakalarlar ve betimlerler,

işte; bir sinema sitesinde tanıdığım * ve sinemaya gönül vermiş, onu özümsemiş, özümsemekle de kalmamış diğer insanlarında özümsemesi için emek harcamış 05snoopdogg05, ikinci gruba dahil bir sinema izleyicisi olup, sözlükteki önemli bir kalem olacak, okunası ve hoş geldin denilesi, sinema aşığı yazardır.
    (bluevelve, 08.05.2007 20:57)
  3. sinema hayranlığı hemen dikkatimi çekmiş ve sinema seven birisini daha sözlüğün kazanmış olmasından dolayı bana sevinç yaşatan nesildaş yazar. hoşgelmişsen!! *
    (beholderr, 09.05.2007 01:22)
  4. 4. nesil uuser. *
    (crazy, 09.05.2007 17:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 17 aylik bebege tecavuz » hayattan gitgide silinmek » turkce olimpiyatlari » boga burcu kadini » politika dergisi » alaca » adaletin bu mu dunya » download helper » gora » desecration » kurtulusun yasli nufus sorunsali » turk filmlerindeki yanasmanin oglu » zeytinburnu » hasretim sarhos » 402 numarali sinif » mohsen namjoo » grace park » avil » csi » omer hayyam » durmadan sik sik diye lafa giren eski sevgili » unisex tuvalette sicmak » yaman gezgin kayboldu » yagmur » camasirlari katlamak » ikinci el araba alacaklara tavsiyeler » ruslar in dunyaya kazandirdiklari » kamasutra bir spordur » nankor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa