04 aralik 2006 sozlugun yavaslamasi 

kapat
  1. (bkz: 6848 mi?)
    #946263 (goXel, 04.12.2006 00:26)
  2. üçüncü nesil bir yazar olarak beni kedere boğan bir yavaşlama.
    #946265 (meureate, 04.12.2006 00:27)
  3. (bkz: sözlük başım dönüyor lan allahsız)
    #946269 (don kişot, 04.12.2006 00:27)

© 2008 - uludağ sözlük

04 aralik 2006 sozlugun yavaslamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 04 aralik 2006 sozlugun yavaslamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 04 aralik 2006 sozlugun yavaslamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaratici besiktas taraftari » yaran baslik yonlendirmeleri » ravza » grand theft auto iv » sevgilinin olmesi » militarist ulkede beden dersi » bag it up » unutma » deniz feneri » beren saat » bilinc sislenmesi » hadi uyuyalim » eksi oy vermezsem catlarim » transvestic autogynephilia » ampulik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uzak akraba dugunu sevmeyen insan » bulbulun cilesi » mardan palas » diferansiyel denklemler » cem yilmaz » esofman ipini kemirmek » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan » violent revolution » gazino bulbulu » carsten jancker » alaturka mavzer » ahmet karayay » 934 tane fake hesabi olan yazar » arto