02 03 haziran 2007 acikogretim fakultesi sinavi 

kapat
  1. 2 haziran cumartesi ve 3 haziran pazar günü anadolu universitesi açıköğretim fakültesinde okuyan öğrencilerin final sınavlarının yapılacağı günler.
    #1676827 (worldlike, 23.05.2007 13:12)
  2. açık öğretim okuyanların stresli ve heyacanlı olduğu günlerdir.
    #1676835 (SMURFS, 23.05.2007 13:13)
  3. çok zor olacağı söylentiler arasında.
    #1676836 (pammuk, 23.05.2007 13:14)
  4. anadolu universitesinin yıllardır acikogretim fakultesi kitaplarında hiçbir revizyon yapmıyor olması ve sınav sisteminde en ufak bir değişikliğin olmaması dolayısıyla istenilse de sınavın önceki yıllardan hiçbir farkı olmayacağı kesindir. olsa olsa tek zorluk sabah 09:00 oturumuna yetişmekte zorlanacak olan öğrencilerin yaşayacağı sıkıntıdır. sınav salonları genelde şehir merkezinde gibi görünse de, çoğu öğrenci sabahın 9'unda o salona yetişmekte zorlanacak ve benim yıllardır yerinde tespit ettiğim gibi pek çok öğrencinin bir yılı haybeye gidecektir. sınav keşke bir saat ileride yapılsa ya da girişlerdeki 20 dakika kuralı gevşetilse.
    #1676872 (sbbz, 23.05.2007 13:27)
  5. her sene olandan farklı geçen sınavlar.. şahsen benim için böyle oldu, iktisat için gittim taş gibi bir kızılla aynı sınıfa düştüm, bir tane soru desen bakmadım.. kalacam ama açıköğretim fakültesi böyle hatunlar bulsun, 200 sene daha kalırım.. yavrum benim be..
    #1719290 (Dasti, 03.06.2007 10:06)
  6. birbirinden güzel hatunların boy gösterdiği sınav. dünyadaki hiçbir sınavın bu kadar renkli olamayacağı kanısındayım. insanın sınava giresi geliyo..

(bkz: sınav bahane kızlar şahane)
    #1719758 (rsiatlarge, 03.06.2007 13:36)
  7. vize sorularına göre finalin biraz daha basit olduğu sınav.
    #1724041 (worldlike, 04.06.2007 13:23)
  8. ikinci üniversite olarak girildiginde 1 saatte yapılası, sutlac gibi sınav.
    #1724046 (kor bicak, 04.06.2007 13:25)
  9. sonuçları merakla beklenen sınavlar bütünü..
    #1724086 (savaskaradag, 04.06.2007 13:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

02 03 haziran 2007 acikogretim fakultesi sinavi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 02 03 haziran 2007 acikogretim fakultesi sinavi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 02 03 haziran 2007 acikogretim fakultesi sinavi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 02 03 haziran 2007 acikogretim fakultesi sinavi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic gormedigi birine asik olmak » ebdal » ilk turk bilim kadinlari » meslina » hava olayi » bordomavi net » snuff » fak may pusi » hayatin en guzel ani » romantik kar yagisi » film izleme programi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » helvacioglu » sevgiliye gunaydin mesajlari » gulizar zeki obdan lisesi » turklerin genel ozellikleri » kroki » otla beslenmek » yarrak gibi adam » drambuie » kararmis comlek » karanlik isler » forbidden planet » wax poetic » mujgan » wall of death » kriz yuzunden insanlar seks bile yapamiyor » ulke gerceklerini bilip torpil istemeyen kisi » motorsiklet ehliyeti sinavina motosikletle gelmek » israfil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ahim kalacak » apartman bildiri panosu » zorunlu secmeli ders olarak yalnizlik » ilkokulun vazgecilmezleri » yaran turk sinemasi replikleri » proleter devrim » ahmet kaya nin pkk li teroristlere konser vermesi » selahaddin cakirgil » spekulasyon gudusu ile para talebi » amnesty