01 ucu lutfen gorusme odasina 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gorusme
  2. vampirle gorusme
  3. tarihi gorusme
  4. takdimen gorusme
  5. genel gorusme
  6. gorusme yapmak
  7. ilac yardimli gorusme
  8. teroristle gorusme meraklisi hukumet
  9. bbg nin gorusme odasi mi nasa uzay modulu mu
  10. is telefonunu ozel gorusme icin kullanmak

© 2008 - uludağ sözlük

01 ucu lutfen gorusme odasina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 01 ucu lutfen gorusme odasina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 01 ucu lutfen gorusme odasina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» annenin sosyalizmi cokerttigi an » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » all i ina g there atkilari » yaran hoca laflari » halki ekonomik kriz ile korkutmak » brother in law » salvar amerika nin jeanidir » aydin » bon iver tarzi baslik acma rehberi » ua pasali » butterfly caught » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » kastamonu » paradox of cartography » sergen yalcin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 45 lik » avrupa uzaya giderken bizim yere girme sevdamiz » likitide » belediye otobusunde aglamak » dinazorus » vat di fak is goin on men » carsaf bulamayinca otu nitrogliserine sarip icmek » la traviata » kenofobi » addictive drums » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » football tycoon » haydan gelen huya gider » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » hot spot