ütü kokusu * 

kapat
  1. kabusum.yillardir beni türlü hezeyanlara iten koku.aslinda tam bi koku degil daha cok buhardan ütü yapilan odanin isinmasi ve o ütüleme isleminin kendine has kokusuyla odayi bogucu hale getirmesi,yapildigi yerde duramam cok kötüdür.bide pazar günleriyle birlikte kafamda yer ettigi icin daha bi sevmem.ertesi gün okul vardir ödevler daha yapilmamistir,annede ordan habire önlügü ütüler kihhhkuhhh buhar vere vere.öldürün lan benidememek icten bile degildir.
    #362762 (kaiserstuhl, 21.06.2006 01:16)
  2. ütü spreyleriyle çözülebilecek sorun. zira spreyi sıktığını zaman, ütüyü yüksek sıcaklıklarda kullanmak zorunda kalmıyorsunuz. düşük sıcaklık=az koku.
    #362784 (maksat muhabbet, 21.06.2006 01:23)
  3. astımı olanların nefesini tıkayacak olan tanımsız, gıcık bir kokudur.
    #1796288 (fayaka, 20.06.2007 18:09)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ütü kokusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ütü kokusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ütü kokusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ütü kokusu. Copyrights of the articles are belong to their authors.