ölümden sonra * 

kapat
  1. öldük, ölümden bir şeyler umarak.
    bir büyük boşlukta bozuldu büyü.
    nasıl hatırlamazsın o türküyü,
    gök parçası, dal demeti, kuş tüyü,
    alıştığımız bir şeydi yaşamak.
    şimdi o dünyadan hiç bir haber yok;
    yok bizi arayan, soran kimsemiz.
    öylesine karanlık ki gecemiz
    ha olmuş, ha olmamış penceremiz;
    akar suda aksimizden eser yok

*
    #730649 (mulayim, 13.10.2006 04:50)
  2. ölüme sevdiğinle aynı anda gidip ölümden sonra da beraber olmak. yani arada zaman kaybı olmadan hep onunla olmak.
    #730669 (wicker park, 13.10.2006 04:59)
  3. (bkz: the spirit carries on)
    #730671 (hendrix, 13.10.2006 04:59)
  4. --spoiler--
    "Bir şiiri okuduğumuz zaman, hayata veya ölüme, vuslata veya hüsrana, her neye dair olursa olsun, her şeyden evvel bize haz vermeli. Ben şahsen ölümden sonra şiirimi büyük bir haz içinde yazmışımdır..."
    --spoiler--

-Cahit Sıtkı Tarancı-
    #1773010 (fatal, 15.06.2007 19:27)
  5. http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=229&sz=33479
    ölüme aslında ne kadar yakın olduğumuzun fotoğrafları.
    #3290408 (jikase, 19.04.2008 12:48)
  6. *lan noluyo öldüm mü lan ben?
    +RABBiiiN KiM?
    *anam noluyo lan neredeyim ben..
    +RABBiiiN KiM?
    *lan bi dur öyle ses efektleri filan yapma..kafam karışıyor..
    +RABBiiiN KiM?
    *kafana sıçıyım necati.inanmadın inanmadın nah işte ölümden sonra yaşam sana..
    +RABBiiiN KiM?
    *abi sensin desem..olur mu ya?bokunu yiyim abi nolur..
    #3935219 (mefatbey, 08.09.2008 17:26 ~ 11.10.2008 14:40)
  7. bir şiire ilk dize olamayacak kadar muhteşem bir dizeye sahip şiir. bu şiiri ilk okuduğumda takılıp kalmıştım bu dizeye. hafızasında şiir için yer ayıramayan bir edebiyatçı olarak unutmadığım ve unutulmazlara eklediğim dizesi;

(bkz: öldük ölümden bir şeyler umarak)
    #4039854 (xargn, 03.10.2008 17:12)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ölümden sonra başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ölümden sonra ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ölümden sonra nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ölümden sonra. Copyrights of the articles are belong to their authors.