Âdilikte bastan 2 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aþaðýdakiler belki iþinize yarar.
  1. sil bastan
  2. say bastan
  3. sag bastan say
  4. furkan bastan
  5. bastan kara
  6. yeni bastan
  7. bastan yazalim
  8. emo bastan kaybediyo abi
  9. olmadi bastan
  10. bastan cikarmak

© 2008 - uludað sözlük

Âdilikte bastan 2 baþlýðýndaki yazýlar uludað sözlük yazarlarý tarafýndan yazýlmýþtýr. Âdilikte bastan 2 ile ilgili tanýmlamalar bulunmaktadýr. yazýlanlarýn hepsi yalan olmakla beraber sadece uludað sözlük yazarlarýný baðlamaktadýr. sitede yazanlar birinci dereceden el emeði göz nuru olup yürütülmesi durumunda iþ bu kiþi uludað a tatile ýssýz bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel caným nedir bu Âdilikte bastan 2 nedir problem' denilip uludað gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dað hayvanatýna yem yapýlacaktýr. ayrýca soðuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doðabilecek bir boðaz tahribatý durumunda bana ne denilir. feci þekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahiret soru bankasi » for whom the bell tolls » karimi aldatamam » gecenin bir yarisi sevgiliyi evden kovmak » seri eksi oy veren ibne » pazar gunu seni kilisede goremedim john » dusmanimin dusmani benim dostumdur » solak gitarist » yerel saat farkini hice sayan cola turka reklami » fatih terim in egosu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kýsa » Beijing 2008 Olympic Games