£e le egp 

kapat
sözlük'te yok!

© 2008 - uludað sözlük

£e le egp baþlýðýndaki tanýmlamalar uludað sözlük yazarlarý tarafýndan yapýlmýþtýr. £e le egp ile ilgili tanýmlamalar bulunmaktadýr. yazýlanlarýn hepsi yalan olmakla beraber sadece uludað sözlük yazarlarýný baðlamaktadýr. sitede yazanlar birinci dereceden el emeði göz nuru olup yürütülmesi durumunda iþ bu kiþi uludað a tatile ýssýz bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel caným nedir bu £e le egp nedir problem' denilip uludað gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dað hayvanatýna yem yapýlacaktýr. ayrýca soðuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doðabilecek bir boðaz tahribatý durumunda bana ne denilir. feci þekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» knight online » audi q5 » bayilik » uludag sozluk kiz yazarlari tespit ekibi » mcd » belki » stored procedure » sigara icen sevgili » otobuste yasin okuyan insan » toplumsal aklin elestirisi » eski sevgilisi benden daha mi guzel diye soran kiz » kaygisizlar » entry » tanim ve baslik yedekleme aparati » kutuplardaki balik tutmaya calisan kedi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kýsa » cavus » ben bu yaziyi sana yazdim » tesekkurler turkiye » guru » brown sugar » gasoline » kill for you schizo damat hobbit pasa uclusu » glam rock » fc barcelona » schizo » kova burcu erkegi » sanssizlik » ailecek izleyemedigimiz icin kufrediyoruz » sigara icmek icin en guzel an » 12 aralik 2002 olympique lyon denizlispor maci